הידעתם שה- 25 באוקטובר הוא יום הפסטה הבינלאומי? אז לכבוד המאורע שחל השבוע, אנו עם מתכון מיוחד בו הספגטי כבר מתבשל בתוך הרוטב וסופג את כל הטעמים.

אדום ירוק גורמה במחירי שוק מבצע תפו"א לבן/בצל לבן 3.90 ש"ח לק"ג. חדש! סניף הרצליה

מצרכים:

400 גרם ספגטי (קצת פחות מחבילה)

רבע כוס שמן זית.

בצל בינוני קצוץ דק מאד.

שתי שיני שום כתושות.

אדום ירוק גורמה במחירי שוק מבצע תפו"א לבן/בצל לבן 3.90 ש"ח לק"ג. חדש! סניף הרצליה

קופסא שלמה עגבניות מרוסקות.

4 כפות רסק עגבניות.

כפית פפריקה מתוקה או חריפה למי שמעדיף.

רבע כפית פלפל שחור.

כפית מלח.

מעט אורגנו יבש.

כפית סוכר.

700 מ"ל מים רותחים (שלוש כוסות).

אופן ההכנה:

בסיר רחב (רצוי נון סטיק) שמים שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את השום והתבלינים ומטגנים בערך חצי דקה (שהשום לא יישרף!).

מוסיפים את העגבניות והרסק לעוד שתי דקות טיגון (יש לערבב מידי פעם שלא יידבק). מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הספגטי (כן! מבלי לבשל אותו קודם) ומנמיכים ללהבה בינונית/ קטנה.

מערבבים מדי פעם. מוכן שכל הרוטב מצטמצם והספגטי בדרגת אל דנטה. סוגרים את המכסה ומערבבים אחרי מספר דקות.

זהירות, זה ממכר!

בתיאבון!

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

קמליה שלום

קמליה שלום באינדקס העסקים של שרון און ליין – לחצו כאן


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון און ליין"

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן