מכירים את השילוב בין קציצות עוף ופרחי כרובית בצלחת אחת? אם זה, אז הגיע הזמן להכיר.

אדום ירוק גורמה במחירי שוק מבצע כרוב לבן סלק/גזר 2.90 ש"ח לק"ג. חדש! סניף הרצליה

מוצרים לקציצות:

חצי ק"ג חזה עוף טחון

בצל גדול קצוץ דק (עדיף מטוגן עם מעט שמן אבל לא חובה)

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

חצי כוס כוסברה קצוצה

עורך דין ונוטריון רונן צ'יניאו

כפית מלח

מעט פלפל

מעט פפריקה

שתי כפות פירורי לחם

לערבב טוב ולגלגל לקציצות קטנות.

להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה ששימנם או ריססתם בתרסיס שמן.

יש לרסס את הקציצות בשמן גם מלמעלה.

להכניס לתנור שחומם מראש 200° ל-7 דקות (לא יותר)!

להכנת הרוטב:

בצל בינוני קצוץ גס

כרובית בינונית מפורקת לפרחים  (לשטוף היטב ולסנן)

כף מרק עוף

חצי כפית כורכום

מעט פלפל שחור

חופן כוסברה קצוצה גס

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל עד השחמה

להוסיף את פרחי הכרובית ולטגן מספר דקות.

להוסיף את כל התבלינים ולטגן 2-3 דקות.

להוסיף שתי כוסות מים רותחים ולערבב.

להוסיף את הקציצות ולנער מעט את הסיר על מנת שכל הקציצות ייטמעו ברוטב.

לכסות את הסיר ולבשל כחצי שעה על  הכיריים אש בינונית או להכניס לתנור לחצי שעה.

5 דקות לפני הסוף להסיר את הכיסוי ולנער מעט את הסיר (לא מערבבים).

לפזר מעל כוסברה קצוצה ולהגיש חם!

טעים אש! בתיאבון!

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

קמליה שלום

קמליה שלום


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון און ליין"

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן