המתכון השבועי שלנו הפעם אהוב מאוד על ילדים ואני מבטיחה לכם שהם יעופו על זה – תבשיל של אפונה וקציצות שמוגש על אורז/פירה/פתיתים ועוד

מתחברים המרכז לטיפול רגשי

המצרכים לקציצות:

300 גרם בשר טחון איכותי

בצל בינוני קצוץ דק

כוס פטרוזיליה קצוצה

מעט כוסברה קצוצה

דורון כץ נדל"ן מעוניינם למכור נכס?

חצי כפית מלח

מעט פלפל שחור

רבע כפית כורכום

מעט בהרט

כף פירורי לחם (לא חובה)

לערבב הכל טוב ולהניח במקרר לחצי שעה.

מצרכים לאפונה:

בצל בינוני קצוץ דק

חבילת אפונת גינה של סנפרוסט

כף אבקת מרק עוף

מעט פלפל שחור

חצי כפית כורכום

מעט בהרט

רבע כפית פפריקה מתוקה

4-5 כפות שמן קנולה (שיכסה את תחתית הסיר)

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל עם השמן עד שמשחים.

להוסיף את האפונה ולטגן מעט.

להוסיף את כל התבלינים ולטגן שתי דקות.

להוסיף מים רותחים כ1 ס"מ מעל האפונה ולהביא לרתיחה.

בינתיים יש להוציא את הבשר ולגלגל לקציצות קטנות.

להוסיף את הקציצות ולהביא שוב לרתיחה.

להנמיך להבה ולבשל כחצי שעה עד שהקציצות מוכנות והרוטב מצטמצם. לטעום ואם יש צורך להוסיף מעט מלח.

בתיאבון!

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

קמליה שלום

קמליה שלום


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון און ליין"

קבוצת הוד השרון לחץ כאן

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן