סוף השבוע כבר בפתח ואנחנו עם מתכון קליל שמכינים תוך דקות – שטרודל תפוחים חם.

שוברים את המחירים גלורי נכסים

מצרכים:

חצי חבילה בצק עלים מרודד מופשר.

שלושה תפוחים חתוכים לקוביות קטנות

שתי כפות סוכר חום

כפית קינמון

מתחברים קבוצה לכישורים חברתיים

שתי כפות צימוקים (לא חובה למי שלא אוהב)

אופן ההכנה:

להניח בקערה את התפוחים והצימוקים עם הסוכר והקינמון, לערבב ולהניח בצד למשך חצי שעה שיגירו נוזלים. כן, אין צורך לבשל!

לחמם תנור ל200°.

לקמח משטח ולפתוח את הבצק למלבן (בערך 30×20)

להניח בצד אחד לכל האורך את התפוחים (בלי הנוזלים), כך שבצד אחד שוליים של 1 ס"מ ובצד שני כ-10 ס"מ.

לקפל את החלק של הבצק מעל התפוחים, ולהדק היטב את השוליים מכל הצדדים!

לחתוך כשלושה  חתכים למעלה לרוחב שיראו קצת את התפוחים.

למרוח במעט חמאה או ביצה ולפזר מעל מעט סוכר חום.

להכניס ולתנור בערך  20-25 דקות.

השטרודל מוכן שהוא זהוב וקריספי גם מלמטה.

להגיש חם עם כדור גלידה וניל!

בהצלחה ובתיאבון!

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

קמליה שלום

קמליה שלום באינדקס העסקים של שרון און ליין – לחצו כאן


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון און ליין"

קבוצת הוד השרון לחץ כאן

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן