פסטה וכבדי עוף זו מנה טעימה ביותר שאפשר להכין תוך חמש דקות.

לנדוור. סניף רמת השרון מתחדש ואתם נהנים מהטבה מיוחדת! ספרו לי עוד>>

 

מצרכים:

חצי קילו כבד עוף צלוי (מטעמי כשרות)

חצי חבילת ספגטי / פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן

שני בצלים פרוסים לרצועות דקות

חצי כוס שמן זית

הדר פז טיפול נפשי באומנות

כפית מלח

פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)

כפית פפריקה

חצי כפית כמון

רבע כפית כורכום

כף סילאן

 

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצלים בשמן עד שהם משחימים.

מוסיפים את הכבדים ומטגנים חצי דקה מכל צד, מוסיפים את כל התבלינים והסילאן ומערבבים דקה, לא יותר.

מוסיפים את הפסטה וממשיכים לטגן במשך 2-3 דקות תוך כדי ערבוב עדין, עד שהכבדים מוכנים והפסטה עטופה ברוטב ומקבלת מעט צבע שחום.

להגשה מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ או כוסברה קצוצה.

 

ערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

קמליה שלום

קמליה שלום. צילום: פרטי


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון אונליין"

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת הוד השרון לחץ כאן

קבוצת נדל"ן לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן