מאז השעה שש וחצי בבוקר, מדינת ישראל עברה למצד מלחמה, עם עשרות הרוגים, מאות נפגעים וקרבות ביישובי הדרום. מתקפת הפתע של החמאס החלה בירי טילים כבד לעבר ישראל – וגם להרצליה. כל האירועים בעיר מבוטלים ומחר לא יתקיימו לימודים במוסדות החינוך.ברשתות הוואצאפ מועברות בשעות האחרונות הודעות רבות, המעוררות לעתים בהלה מיותר. באחד המקרים, מופץ סרטון ובו מעצר של שוהים בלתי חוקיים ברחוב סוקולוב – שהוביל לספקולציות שונות על הימצאות מחבלים במרכז העיר. מדובר במבצע למעצר שב”חים בעיר, שבמסגרתו נעצרו עשרות.
בעקבות הסלמת המצב הבטחוני, פיקוד העורף מנחה לשהות בקרבת מרחבים מוגנים ובהישמע הזעקה להיכנס למרחב מוגן ולשהות בו 10 דקות. כל המקלטים העירוניים נפתחו, גם באמצעות מערכת פתיחה אוטומטית מרחוק. לאיתור המקלט הקרוב לביתכם לחצ.י כאן.
צוותי מד”א וכוחות שיטור פזורים בעיר כדי לסייע בכל מצוקה.
בעקבות המצב, הנחה ראש עיריית הרצליה, משה פדלון, על פתיחת המרכזים הקהילתיים בעיר והערכותם לקליטת משפחות מהדרום. פרטים ורישום בטלפון: 09-9591520.
בפוסט הזה בקבוצה “הרצליה שלי” אפשר למצוא מידע מתגלגל אודות נעדרים מהרצליה במסיבה בדרום ובכלל >>>
בעקבות המצב, הנחה ראש עיריית הרצליה, משה פדלון, על פתיחת המרכזים הקהילתיים בעיר והיערכותם לקליטת משפחות מהדרום. פרטים ורישום בטלפון: 099591520.
תגובות