ביתה של לובה ג’ייקובסון בכפר שמריהו הפך בסוף השבוע לחמ”ל אופנתי, רגע לפני עוד מיזם חברתי שהיא מרימה ברחבי הארץ ומגיע ביום שלישי הקרוב לקניון עופר רמת אביב. ג’ייקובסון, משפיענית ופילנטרופית, ממשיכה בפעילות חברתית למען נערות בסיכון, ותקים ביום שלישי הקרוב את חנות הפופ-אפ FASHION with LOVE בקניון רמת אביב. בין הפריטים שיימכרו – מותגים ופריטי יוקרה מאוספים פרטיים של סלבריטאים, אושיות אופנה וחנויות הקניון, כשכל ההכנסות קודש למען עמותות לנערות בסיכון.
זו הפעם השנייה שהפופ אפ נפתח בקניון אביב. לאור ההצלחה של פרויקט FASHION with LOVE שנערך בחודש אוקטובר האחרון, ובהמשך לקיומו בצפון הארץ, הוחלט להמשיך את הפעילות החברתית ולפתוח בשנית את חנות הפופ-אפ עם פריטים ייחודיים של מותגים.

לובה ג’ייקובסון. צילום: ג’וליה רובינצ’יק- יחצ
חנות הפופ אפ FASHION with LOVE תיפתח ביום שלישי 1.3 ותפעל במשך 10 ימים עד ה 10.3, כשעל ההפקה חברתה הטובה ליאת מוליוב שהפיקה גם את חנויות הפופ-אפ הקודמות.
בחנות יוצעו פריטי אופנה שונים כולל אביזרים כשהחידוש הוא שהפעם לאור הביקוש, יימכרו גם פריטי אופנה לגברים כולל אקססורייז ובגדים.
כל הפריטים באיכות גבוהה, שמורים ומטופלים היטב, טווח המחירים נע בין 100 ל-1000 ש”ח לרוב הפריטים, למעט מותגי על יוקרתיים.
בין הפריטים בחנות: שמלת מוסקינו 500 ₪, נעלי שאנל 650 ₪, נעלי לואי ויטון 600 ₪, נעלי כריסטיאן דיור מחיר 650 ₪, נעלי ולנטינו 650 ₪, תיק של לואי ויטון במחיר התחלתי 4000 ₪, תיק גוצי במחיר התחלתי 2500 ₪, ווסט של Dior ב 600 שח, משקפי שמש של Chanel 600 שח, ג’קט של escada 600 שח, חצאית של Isabel marant 350 שח ועוד.
בין העמותות אליהן יועברו התרומות: “בית רות” בעפולה, “כפר זוהרות ” במגדל העמק ועמותת “אותות” המפעילה רשת מסגרות לנערות בסיכון. מדובר בנערות בגילאי 13-18 שהוצאו מבתיהן ע”פ צו של בית משפט.
פופ אפ FASHION with LOVE תיפתח בקניון עופר רמת אביב ותמוקם בקומה שנייה מול חנות מנגו.
פעילות החנות בתאריכים 01-10.3.2022 א’-ה’: 09:30-21:30 יום שישי: 09:00-15:00, מוצ”ש: – מוצ”ש החל משעה מצאת השבת ועד 23:00.
בזכות פעילותה של ג’ייקובסון הועבר לעמותות המוזכרות לעיל סכום של מעל 500 אלף ₪ המאפשר לנערות לקבל הכשרה מקצועית ועוד מגוון תכניות אשר מתקיימות במסגרת העמותות ביניהן: תכנית פעילות קיץ, תכנית טיפול באומנויות בפוסט טראומה, תכנית הכשרה מקצועית “מבשלים עתיד ” ועוד.
תגובות