אחרי שנים שבהן בנו את התא המשפחתי שלהם בהרצליה, עודד פז ואושר סלים השלימו אתמול (חמישי, 9 ביולי) באופן רשמי את הליך הגירושים. בפוסט שפרסמה לאחר מכן, בחרה סלים להקדיש לפז מילים חמות במיוחד. את הבשורה שיתפה סלים בטקסט אישי וחשוף באינסטגרם, שם בחרה להודות לפז על הדרך המשותפת ועל מערכת היחסים שנשמרה גם לאחר הפרידה.

 


רוצים לדעת מה באמת קורה בהרצליה? הצטרפו לקבוצת הוואצפ של שרון אונליין עכשיו – לחצו כאן


אירועי השבוע ברמת השרון

סלים בת ה-34 כתבה: “אני חייבת להודות שההליך הזה לא העסיק אותי כל כך, החברות בינינו לאורך השנים והשמירה על התא המשפחתי, ועל ההרמוניה בינינו תוך כדי הפרידה, היו הרבה יותר קריטיים עבורי. אני חושבת שאולי בתת-מודע הרשמיות של הטקס הזה הפחידה אותי. כי בשבילי עודד הוא בית (ותמיד יהיה)”.

עוד המשיכה וכתבה: “בתור ילדה שבית שלם היה פסגת כל החלומות שלה, ההליך הזה לא היה פשוט עבורי. ולמרות ששנינו כבר חיים את החיים שלנו בנפרד הרבה זמן, ההתעסקות ברשמיות הזו נדחקה ונדחתה. היום אני יודעת להגיד שכל דבר מגיע בעתו, ושום דבר לא קורה סתם”.

את סוף הטקסט היא הקדישה לגרוש שלה – כוכב הילדים בן ה-45: “תודה לעודד, הגרוש הטוב ביותר בעולם. זהו, אפשר סוף-סוף לומר את זה. על זה שהוא הכיל ומכיל אותי ברגישות אין קץ, באהבה, ובלויאליות אמיתית לחברות ולתא המשפחתי שלנו. (וגם על זה שהוא עוזר לי בכל הבירוקרטיות. חבל שלא הכנסתי את זה כסעיף בהסכם גירושים). איזה כיף לך שאתה תקוע איתי לכל החיים, אה?! אני משתפת וכותבת את זה לכל מי שצריכה לשמוע את זה ושולחת חיבוק”.

 


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של “שרון אונליין”:

קבוצת הרצליה לחצו כאן.

קבוצת רמת השרון לחצו כאן.

קבוצת רעננה לחצו כאן.

קבוצת כפר סבא לחצו כאן.

קבוצת הוד השרון לחצו כאן.

קבוצת כפר שמריהו לחצו כאן.

קבוצת כפר יונה לחצו כאן.

קבוצת נדל”ן לחצו כאן.

קבוצת החוויה הקולינארית לחצו כאן.

לדף הפייסבוק של “שרון און לייין” לחצו כאן
.

לעמוד האינסטגרם של “שרון און ליין” לחץ כאן.

לעדכונים על אירועים ובילויים בת״א יפו – לחצו כאן.