חברת מטרופולין מסרה כי החל מהיום (שלישי) יוארכו שעות הפעילות של מרבית קווי השירות בתחבורה הציבורית בהתאם להנחיות משרד הבריאות להיגיינה וריחוק
שרון יונתן
בשורה טובה למשתמשי התחבורה הציבורית בהרצליה וברמת השרון: החל מהיום (שלישי), יוארכו שעות הפעילות של מרבית קווי השירות בתחבורה הציבורית, כך נמסר מחברת מטרופולין. חלק מהקווים ישובו לפעילות לאחר שלא הופעלו בשבועות האחרונים, בחלק מהקווים תתוגבר תדירות הנסיעות וחלק מהקווים אף יופעלו עד חצות. על פי הנחיית משרד התחבורה, פעילות התחבורה הציבורית לא תתקיים בסופי שבוע, והיא תסתיים ביום חמישי בשעות הלילה ותחודש ביום ראשון בבוקר.
ממטרופולין נמסר כי בהתאם להנחיות הממשלה על ציבור הנוסעים להקפיד על התנהלות בטוחה בתוך האוטובוסים באופן הבא: חובתו של כל אדם לעטות מסכה בעת העלייה והשהיה באוטובוס, חובה לשמור מרחק של 2 מטרים בין אדם לאדם, בכל נסיעה יורשו לעלות עד 20 נוסעים בלבד, התשלום עבור הנסיעות הינו באמצעות כרטיס הרב קו בלבד (לא ניתן לשלם בעבור הנסיעה בכסף מזומן) ועל כן יש להגיע לנסיעה עם כרטיס רב קו טעון.
עוד נמסר מהחברה:
"אנו מקווים כי מדיניות משרד התחבורה ומשרד הבריאות תמשיך לאפשר גידול והרחבה של מפות השירות בתחבורה הציבורית, על מנת שנוכל לשרת את הציבור ולהציע לנוסעים מענה אופטימלי עם פתיחת המשק".
עדכונים מלאים על קווי השירות ניתן למצוא באתר מטרופולין:
https://www.metropoline.com/Pages/contentA.aspx?p=Coronavirus
בנוסף, קווים שתדירותם הוארכה משמעותית באזור השרון – ת"א – פ"ת : 29, 42,47,48 ו149
קווים שתדירותם הוארכה משמעותית באזור נתניה – תל אביב : 2, 24, 26, 126, 567, 601, 605
תגובות