נתיבי איילון לכיוון צפון ייחסמו הלילה (שלישי ורביעי, 18-19.06.2024), ממחלף המעפילים בהרצליה עד מחלף חוף השרון. הסיבה: עבודות לפירוק גשרי שילוט. שעות החסימה יהיה בין חצות הלילה לבין חמש בבוקר. מחלף המעפילים (ידוע גם בשם מחלף הרצליה צפון) מקשר את כביש 20 (נתיבי איילון) לרחוב המעפילים בכפר שמריהו ולרחוב מנחם בגין בהרצליה. מחלף חוף השרון, באזור הקיבוצים געש ויקום, מחבר את כביש 20 עם כביש 2 (כביש החוף).
להלן הסדרי התנועה הזמניים שיתבצעו בשעות אלו: כביש 20 ייחסם לתנועה לנוסעים בכיוון צפון, בקטע שבין מחלף המעפילים למחלף חוף השרון והתנועה תוסט לכביש 2. העבודות מתואמות עם המשטרה, שתהיה נוכחת במקום, ומתבצעות בשעות הלילה על מנת להקל על הנהגים ולמזער את אי הנוחות, כאשר התנועה תוסט לכבישים מקבילים. מומלץ להשתמש ביישומון WAZE.
העבודות הלילה מתבצעות במסגרת פרויקט ‘נתיבים מהירים’ של משרד התחבורה ונתיבי איילון, הכולל סלילת נתיבי תחבורה ציבורית ושיתופית לאורך נתיבי איילון ולאורך כביש החוף. מטרת הפרויקט היא לאפשר הגעה מהירה בתחבורה ציבורית ושיתופית למוקדי התעסוקה במטרופולין תל אביב.
תגובות