יש מנות שתמיד מצליחות להרגיש כמו בית, וקציצות הן כנראה הדוגמה הכי טובה לכך. ברוטב אדום, עם ירקות, בסגנון מרוקאי, טריפוליטאי, פרסי או אפילו טבעוני – כמעט לכל מטבח יש את גרסת הקציצות שלו.
יצאנו לבדוק אילו מסעדות, מעדניות ומטבחים ביתיים באזור השרון מציעים מנות קציצות שכדאי להכיר, ומה עוד מחכה לכם בתפריט לצד המנה המנחמת.
אצל באבי בבית
כתובת: סוקולוב 71, רמת השרון
שעות פעילות: ראשון – חמישי: 10:00-17:00 | שלישי: 8:00-15:00 | שבת: סגור.
דירוגים: ציון גוגל: 4.7/5 (275 ביקורות) | וולט: 9.4/10 (100 ביקורות).
הקציצות: אצל באבי תמצאו תבשיל קציצות עוף ברוטב (5 יחידות ב-30 שקלים | 10 יחידות ב-60 שקלים); קציצות בקר ברוטב אדום (6 יחידות ב-48 שקלים) וגם קציצות מרוקאיות (4 יחידות ב-44 שקלים). בנוסף, בתפריט תמצאו גם קציצות טבעוניות: קציצת כרובית וברוקולי; קציצת עדשים וירקות; קציצת בורגול וירקות; וקציצת בטטה (7 שקלים ליחידה).
מה עוד בתפריט: עוף מבושל, דג מטוגן, קובה דלעת, מטוגנים למיניהם (כרובית, קובה אורז, סמבוסק בשר ועוד). יש גם סלטים מוכנים ותוספות כמו אורז לבן או צהוב, נודלס וירקות, מרק ירקות, קוסקוס ועוד.
קומפנייא – הרצליה הילס
כתובת: אריק איינשטיין 1, הרצליה.
שעות פעילות: ראשון – חמישי: 9:30-15:00 | שישי: 8:00-14:30 | שבת: סגור.
דירוגים: ציון גוגל: 4.4/5 (134 ביקורות) | וולט: 9/10 (200 ביקורות) | איזי: 8.6/10 (7.3 אלף ביקורות).
הקציצות: בקומפנייא יש 4 סוגי תבשילי קציצות: קציצות אבוחצירא – קציצות בקר מבשר צלעות טחון עם מלא ירק ברוטב עגבניות איטלקיות סמיך (4 יחידות ב-69 שקלים); קציצות עוף פרסיות עם מלא ירק ברוטב חמצמץ (מנה ב-69 שקלים); הקציצות של מיכה – קציצות מפילטים של עוף טחונים עם מלא ירק ברוטב עגבניות ופלפלים סמיך (4 יחידות ב-69 שקלים); קציצות בסגנון תאילנדי – קציצות עוף עם מלא ירק ברוטב חלב קוקוס וקארי (4 יחידות ב-69 שקלים). כך מנות הקציצות מגיעות עם תוספת אחת לבחירה (כך על פי וולט). בנוסף, ניתן לקנות את התבשילים גם במשקל הביתה.
בנוסף, יש גם קציצות טבעוניות מטוגנות: קציצות כרובית וברוקולי (14 יחידות ב-59 שקלים) או קציצות זוקיני (14 יחידות ב-59 שקלים).
מה עוד בתפריט: בקומפנייא תמצאו מנות עיקריות כמו פילה סלמון אפוי בתנור ברוטב רימונים; כבדי עוף מוקפצים עם בצלים ברוטב טריאקי; מפרום חצילים; קדרת צלעות וירקות; שניצל ועוד. יש גם מטוגנים כמו קנישס תפוח אדמה במילוי בשר בקר; אמפנדס בשר, קובה בורגול ועוד. יש גם סלטים ותוספות כמו קוסקוס, פירה ואורז עם תירס, אפונה וגזר למכירה במשקל.
ענת וליאת
כתובת: סוקולוב 44, רמת השרון.
שעות פעילות: ראשון – חמישי: 9:00-17:00 | שישי: 9:00-14:00 | שבת: סגור.
דירוג וולט: 9.4/10 (200 ביקורות).
הקציצות: אצל ענת וליאת תמצאו קציצות בקר עם שעועית לבנה ברוטב עגבניות (5 יחידות ב-50 שקלים).
מה עוד בתפריט: תבשיל גולש וחמין ירושלמי עם בשר; מרקים כמו מרק אפונה, מרק עדשים ירוקות, מרק חרירה ועוד.
רביבה וסיליה
כתובת: המייסדים 1, רמת השרון
שעות פעילות: ראשון – חמישי: 8:00-22:30 | שישי: 8:00-15:00, 17:30-22:30 | סגור: סגור.
דירוגים: ציון גוגל: 4.2/5 (3.6 אלף ביקורות) | וולט: 8/10 (100 ביקורות).
הקציצות: בתפריט של רביבה וסיליה תמצאו שני סוגים של מנות קציצות – קציצות פרסה שמוגשות עם אורז בר ורוטב יוגורט וסלט ירוק בצד (82 שקלים); וקציצות דגים על קרם חצילים ואוזו, גרגירי חומוס וכוסברה (118 שקלים). את קציצות הפרסה תוכלו לקנות גם במעדנייה של רביבה וסיליה ואפשר להזמין אותן גם דרך וולט במחיר של 60 שקלים ל-6 יחידות.
מה עוד בתפריט: ראשונות כמו לביבות זוקיני, כבד קצוץ וארנצ'יני; פסטות כמו ניוקי בחמאת עגבניות; פפרדלה בשמן זית, צ'ילי גרוס, שום ועשבי תיבול; טורטליני במילוי ריקוטה, קאצ'ו א פפה ועוד. ומנות עיקריות כמו שניצל עוף עם פירה וסלט קולסלאו; חזה עוף על הגריל עם ירוקים, שווארמה פרגית עם קרעי תפוחי אדמה מטוגנים, המבורגר (יש גם טבעוני) ועוד.
המטבח של ענבל
כתובת: שדרות בן גוריון 25, הרצליה.
שעות פעילות: ראשון – חמישי: 9:00-23:30 | שישי: 8:30-17:00 | שבת: 19:30-23:30.
דירוגים: ציון גוגל: 4.3/5 (87 ביקורות) | וולט: 8.8/10 (200 ביקורות) | איזי: 8.5/10 (215 ביקורות).
הקציצות: במטבח של ענבל תמצאו שלושה סוגים של קציצות: קציצות דגים שמוגשות עם חלה אישית בצד; מנת קציצות בקר ברוטב עגבניות – מגיעה עם אורז או קוסקוס לצד המנה; ומנת קציצות עוף ברוטב לימון ועלי מנגולד שמגיעה גם היא עם תוספת אורז או קוסקוס לבחירה (כל המנות – 73 שקלים).
מה עוד בתפריט: תבשילים ביתיים כמו מפרום, קובה סלק, תחתיות ארטישוק עם בשר, שניצל, נקניקיות מרגז ועוד.
הטריפוליטאית של בכור
כתובת: שדרות אבא אבן 3, הרצליה
שעות פעילות: ראשון – חמישי: 11:45-15:30 | שישי: 10:00-14:00 | שבת: סגור.
דירוגים: ציון גוגל: 4.3/5 (174 ביקורות) | וולט: 9/10 (200 ביקורות) | איזי: 8.4/10 (1.5 אלף ביקורות).
הקציצות: במסעדה הטריפוליטאית תמצאו 2 מנות קציצות – קציצות עוף (3 יחידות) או קציצות בקר (4 יחידות) – את שני סוגי הקציצות ניתן להזמין בארוחת "דיל" עם 2 תוספות לבחירה ב-69 שקלים או בקופסא כאוכל מוכן הביתה ללא תוספת (6 קציצות בקר או 5 קציצות עוף ב-53 שקלים)
מה עוד בתפריט: במסעדה תמצאו תבשילים כמו תבשיל במיה ותפוח אדמה ברוטב חמוץ מתוק; טבחה בסלק טבעוני; שניצלים; מפרום; קובה מטוגנת; בשר צלי ועוד.
מסעדת נג'ימה
כתובת: בר אילן 1, רעננה.
שעות פעילות: ראשון – חמישי: 11:00-16:30 | שישי: 7:00-14:30 | שבת: סגור.
דירוגים: ציון גוגל: 4.3/5 (229 ביקורות) | וולט: 9/10 (200 ביקורות) | תן ביס: 4.4/5 (1.5 אלף ביקורות).
הקציצות: במטבח של נג'ימה תמצאו קציצות עוף או בקר שיוגשו לכם עם 2 תוספות לבחירה – פירה, קוסקוס, אורז, ירקות בתנור, סלט ירוק, סלט קצוץ או מרק ירקות (4 קציצות בקר / 3 קציצות עוף – 69 שקלים). בנוסף, התפריט מציע גם קציצות טבעוניות עם 2 תוספות לבחירה ב-68 שקלים.
מה עוד בתפריט: ראשונות כמו כרובית מטוגנת; מרק; קובה בורגול; כדורי פירה ועיקריות כמו מפרום קישוא/תפוח אדמה/חציל; קבב; ממולאים; לזניה; ספגטי מיטבולס ועוד.
יהודל'ה כפס
כתובת: שדרות ששת הימים 53, כפר סבא.
שעות פעילות: ראשון – חמישי: 9:00-21:30 | שישי: 8:00-15:30 | שבת: סגור.
דירוגים: ציון גוגל: 4.8/5 (48 ביקורות) | וולט: 8.8/10 (200 ביקורות).
הקציצות: בתפריט של יהודל'ה יש 3 סוגי קציצות: קציצות בשר ברוטב עגבניות ושעועית ירוקה – מוגש עם תוספת, סלט וממרח לבחירה (75 שקלים); קציצות עוף חאמוד עם קוביות תפוחי אדמה – מוגש עם תוספת, סלט וממרח לבחירה (75 שקלים); קציצות דגים מבושלות ברוטב עגבניות, שום ופלפלים – מוגש עם תוספת, סלט וממרח לבחירה (79 שקלים).
מה עוד בתפריט: תבשילים כמו מפרום, אסאדו, קובה סלק במילוי בשר; וכריכים עם קציצות או אסאדו. יש גם מנות טבעוניות כמו לביבות עיג'ה, קובה סלק טבעוני ושווארמה טבעונית ועוד.
תגובות