סוף השבוע מתקרב וזה הזמן למתכון השבועי שלנו, והפעם – עוגת טירמיסו, קינוח מושלם בהכנה פשוטה. מכינים יום לפני ושומרים במקרר, מפזרים קקאו רגע לפני ההגשה ויש לכם קינוח טעים, קל ומרשים במיוחד

מצרכים:

חבילת עוגיות בישקוטי

שתי מנות של אספרסו ארוך

(אפשר גם כוס מים עם כף נס קפה)

שמנת מתוקה

גבינת מסקרפונה

שתי כפות אינסטנט פודינג

חצי כוס חלב

כף אבקת סוכר (לא חובה)

אבקת קקאו

אופן ההכנה:

מכינים את האספרסו, מעבירים לקערה ומצננים.

בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה,  חלב, אבקת סוכר ואינסטנט פודינג עד שמתקבל מרקם של קצפת קרמית.

מוסיפים את המסקרפונה ומקציפים במהירות נמוכה כחצי דקה.

טובלים כל בישקוטי משני הצדדים,  לשניה אחת (לא יותר) ומסדרים בתחתית התבנית בצורה מסודרת וצפופה. מעבירים חצי מכמות הקרם ומשטחים על גבי העוגיות.

מניחים שכבה נוספת של העוגיות באותה הדרך ואז את שארית הקרם.

עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה או יותר.

לפני הגשה מפזרים קקאו באמצעות מסננת ומגישים.

בתיאבון!

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

קמליה שלום

קמליה שלום

קמליה – אוכל שנעשה באהבה!


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון און ליין"

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן