סוף השבוע מתקרב וזה הזמן המתאים ביותר למתכון השבועי שלנו.

מצרכים:

  • בטטה גדולה חתוכה לקוביות קטנות
  • כוס קינואה חומה מבושלת (שזה חצי כוס לפני בישול) לבשל במי מלח עד התרככות (כמו שמבשלים פסטה)
  • שלושה מלפפונים
  • שני פלפל גמבה
  • 3 פרחי קולורבי מפורקים לפרחים קטנים מאד
  • בצל ירוק
  • 4 צנוניות קטנות פרוסות דק
  • 5 פטריות

לרוטב

  • שלוש כפות שמן זית
  • מיץ מלימון אחד
  • כף מייפל
  • חצי כפית מיונז (לא חובה)
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

לבשל את הקינואה במי מלח עד שמתרככת (בדיוק כמו פסטה), לסנן היטב!
להכניס את קוביות הבטטה לתנור עד שמתרככים (אפשר גם לטגן קלות במחבת) לצנן.
לחתוך את כל הירקות חיתוך גס ולהעביר לקערה.
להוסיף מעל את הקינואה והבטטה.
להכניס לצנצנת את כל מרכיבי הרוטב ולנער היטב.
לשפוך מעל הסלט ממש לפני הגשה ולערבב היטב.
ניתן להוסיף מעל גבינת פטה/ בולגרית.

בתיאבון!

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

קמליה שלום

קמליה שלום באינדקס העסקים של שרון און ליין – לחצו כאן

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון און ליין"

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן