סוף השבוע מתקרב וזה הזמן המתאים ביותר למתכון השבועי שלנו.
מצרכים:
- בטטה גדולה חתוכה לקוביות קטנות
- כוס קינואה חומה מבושלת (שזה חצי כוס לפני בישול) לבשל במי מלח עד התרככות (כמו שמבשלים פסטה)
- שלושה מלפפונים
- שני פלפל גמבה
- 3 פרחי קולורבי מפורקים לפרחים קטנים מאד
- בצל ירוק
- 4 צנוניות קטנות פרוסות דק
- 5 פטריות
לרוטב
- שלוש כפות שמן זית
- מיץ מלימון אחד
- כף מייפל
- חצי כפית מיונז (לא חובה)
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לבשל את הקינואה במי מלח עד שמתרככת (בדיוק כמו פסטה), לסנן היטב!
להכניס את קוביות הבטטה לתנור עד שמתרככים (אפשר גם לטגן קלות במחבת) לצנן.
לחתוך את כל הירקות חיתוך גס ולהעביר לקערה.
להוסיף מעל את הקינואה והבטטה.
להכניס לצנצנת את כל מרכיבי הרוטב ולנער היטב.
לשפוך מעל הסלט ממש לפני הגשה ולערבב היטב.
ניתן להוסיף מעל גבינת פטה/ בולגרית.
בתיאבון!
קמליה שלום באינדקס העסקים של שרון און ליין – לחצו כאן
תגובות