סוף השבוע ממש כבר כאן וזה הזמן להציע לכם את המתכון השבועי שלנו. והפעם – ארוחה טעימה ובלי יותר מדי בלאגן.

פרגיות ובטטות:

1 ק"ג סטייק פרגית (5-6 נתחים)

4 בטטות שטופות וחתוכות לרבעים

1 בצל גדול פרוס גס

לרוטב:

שתי כפות סילאן

רבע כוס שמן זית

שתי כפות סויה

חצי כוס מים

שתי שיני שום קצוצות

כפית פפריקה מתוקה

כפית מלח

מעט פלפל שחור

קצת צ'ילי חריף (למי שאוהב)

אופן ההכנה:

מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה גדולה.

מכניסים פנימה את נתחי הפרגית, הבטטות והבצל ומערבבים היטב.

מניחים במקרר לשעה (שימו לב שהפרגיות יהיו בתחתית כך ייספגו את הרוטב טוב יותר).

מעבירים לתבנית גדולה ומכסים במכסה או נייר כסף.

מכניסים לתנור שחומם מראש 200° ל-45 דקות.

לאחר מכן להסיר את הכיסוי ולהשאיר בתנור עוד כ- 20 דק' עד שהכל מתקרמל ומקבל צבע שזוף ויפה.

בתיאבון!

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

קמליה שלום

קמליה שלום באינדקס העסקים של שרון און ליין – לחצו כאן


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון און ליין"

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן