חמישי הגיע וזה הזמן למתכון השבועי, והפעם – מנת אנטיפסטי קלה להכנה ולא פחות חשוב, מזינה וטעימה.

מצרכים:

4 גזרים בכמה צבעים חצויים לרוחבם.

חצי דלורית חתוכה לפרוסות בעובי 1ס"מ.

בצל סגול גדול חתוך ל- 6.

3 עגבניות תמר חצויות ל- 2.

חמישה שיני שום (לא קלופים, אפשר יותר)

חצי כרוב בינוני חתוך.

זוקיני חצוי לרוחבו.

שליש כוס שמן זית או תרסיס שמן זית.

כמה ענפי טימין

מלח גס ופלפל גרוס

מעט סילאן / דבש לזילוף

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל- 220°

להניח נייר אפייה על תבנית התנור.

לזלף מעט שמן זית, לפזר מעט מלח ופלפל ולהניח את כל הירקות בשכבה אחת.

לזלף מעל את שמן הזית שנותר.

לפזר מלח, פלפל ואת עלי הטימין.

אפשר לזלף מעל מעט דבש או סילאן (לא חובה אבל מוסיף).

להכניס לתנור לבערך חצי שעה .

מוכן כשהירקות רכים ושחומים.

הגשה:

לסדר את הירקות בקערת הגשה שטוחה

ולהניח במרכז השולחן

ניתן להגיש בטמפרטורת החדר.

בתיאבון!

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

קמליה שלום

קמליה שלום

קמליה – אוכל שנעשה באהבה!

 


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון און ליין"

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן