שבלול בורקס בשר הוא מעדן נהדר לסוף השבוע שגם קל להכנה.

דורון כץ נדל"ן מעוניינם למכור נכס?

 

מצרכים:

חבילת בצק עלים מצונן (נמצא במקררים בכל סופר)

500 גרם בשר טחון

שני בצלים קצוצים דק

שתי שיני שום קצוצות

דורון כץ נדל"ן מעוניינם למכור נכס?

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

כף פפריקה

חופן פטרוזיליה (לא חובה)

4-5 כפות שמן קנולה

 

אופן ההכנה:

לטגן במחבת את הבצלים עם השמן עד שקיפות.

להוסיף את השום ולטגן כמה שניות (שהשום לא יישרף)

מוסיפים את הבשר ובעזרת מזלג מפוררים אותו.

מוסיפים את כל התבלינים ומטגנים 2-3 דקות לא יותר (שימו לב שאין נוזלים)

טועמים ואם יש צורך מוסיפים מעט מלח.

מכבים את הלהבה ומניחים להתקרר.

אם רוצים, זה הזמן להוסיף את הפטרוזיליה.

בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות.

פותחים את הבצק עלים על השיש וחוצים לרוחבו, כך שיהיו לנו שני מלבנים ארוכים וצרים.

מפזרים את הבשר במרכז כל מלבן לכל האורך ומגלגלים למעין רולדה, כך שיהיה לנו מעין צינור ארוך עם בשר בפנים.

מרפדים תבנית עגולה בנייר אפיה ומסדרים בצורת שבלול אחד גדול.

מברישים בביצה ומפזרים מעל שומשום.

מכניסים לתנור ואופים כחצי שעה עד הזהבה.

 

ערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

קמליה שלום

קמליה שלום. צילום: פרטי


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון אונליין"

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת הוד השרון לחץ כאן

קבוצת נדל"ן לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן