עוף ותפוחי אדמה ברוטב הוא תבשיל טעים בטירוף וקל להכנה. זה הסיר שלכם לארוחת שישי.

לרשת פרח לחינוך מיוחד דרושות סייעות. לחצ.י. לפרטים

 

מצרכים:

6 שוקיים

6 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לפלחים בעובי 1 סנטימטר בערך

בצל גדול קצוץ

חופן כוסברה (למי שלא אוהב אז פטרוזיליה)

מתחברים. קבוצות קיץ לכישורים חברתיים במרכז מתחברים. לפרטים נוספים: 077-2070028

כף מרק עוף

כפית פפריקה מתוקה

כפית כורכום

רבע כפית פלפל שחור

חצי כפית מלח

כף דבש או סילאן

שליש כוס שמן קנולה

מים רותחים.

 

אופן ההכנה:

בסיר רחב שמתאים גם לתנור, מחממים את השמן וצורבים מעט את השוקיים מכל הצדדים  מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן עד שהופך לשחום.

מוסיפים את התפוחי אדמה ואת כל התבלינים ומערבבים 2-3 דקות.

מוסיפים מים רותחים עד גובה התבשיל ומחצית מהכוסברה ומבשלים כ-20 דקות.

מערבבים בעדינות.

מכסים היטב בנייר אפייה רטוב ונייר כסף

ומכניסים לתנור לעוד חצי שעה (200 מעלות)

מנערים קלות את הסיר, מסירים את הכיסוי ומוודאים שתפוחי האדמה מוכנים. אם לא, מכסים לעוד חצי שעה.

ברגע שתפוחי האדמה רכים מכניסים לתנור לעוד 10 דקות ללא כיסוי להשחמה.

מפזרים מעל את שארית הכוסברה ומגישים.

 

ערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

קמליה שלום

קמליה שלום. צילום: פרטי


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון אונליין"

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת הוד השרון לחץ כאן

קבוצת נדל"ן לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן