ספגטי ברוטב פסטו כוסברה זו מנה קלילה וטעימה לחודשי הקיץ החמים. את הפסטו אפשר להכין בלי קשר ולשמור בצנצנת אטומה במקרר.

מתחברים המרכז לטיפול רגשי

 

המצרכים:

חבילת ספגטי או כל פסטה שבא לכם.

בצל בינוני קצוץ דק

רבע כוס שמן זית

חצי מלח

קיץ מוגזם בהרצליה יולי אוגוסט 2022. לחץ לכל האירועים בעיר

פלפל שחור גרוס

 

לפסטו:

חבילת כוסברה

חבילת פטרוזיליה

10שיני שום

רבע כפית מלח

חצי כוס שמן זית

חצי פלפל חריף (לא חובה)

 

אופן ההכנה:

מכניסים את כל מרכיבי הפסטו למעט השמן לקוצץ / בלנדר ומפעילים בפולסים קצרים עד שמתקבלת תערובת קצוצה מאד אבל לא משחתית.

מוסיפים את השמן זית, מערבבים ומניחים בצד.

מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן.

בינתיים מטגנים את הבצל עם  השמן זית עד שמשחים יפה.

מוסיפים את הפסטו, והפסטה המסוננת, מלח ופלפל גרוס ומבשלים כמה דקות תוך כדי ערבוב.

אם יש צורך אפשר לזלף עוד קצת שמן זית.

להגשה אפשר להוסיף פרמז'ן מגורד.

 

תשתמשו בפסטו בכמות שמתאימה לכם ואם נשאר, תשמרו במקרר בצנצנת אטומה.

אפשר להשתמש גם בתור ממרח לכריכים או תוספת לתבשילים נוספים.

 

לערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

קמליה שלום

קמליה שלום. צילום: פרטי


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון אונליין"

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת הוד השרון לחץ כאן

קבוצת נדל"ן לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן