הוועדה המקומית לתכנון ובנייה כפר סבא דנה, בתאריך 9 בדצמבר 2025, בפתרונות התחבורתיים הדרושים לשכונת הפועלים א’ במרכז העיר, שעוברת תהליכים מואצים של התחדשות עירונית.

כמות יחידות הדיור בשכונה הוותיקה צפויה לגדול עד שנת 2031 בתוספת של 237 יחידות דיור יותר מאשר המצב הקיים בשכונה כיום.

הדיון עסק בהשלכות התוספת הצפויה של יחידות דיור על עומסי התנועה בשכונה ובסביבתה, ובפרט על הרחובות המרכזיים באזור, כגון רחוב סוקולוב.

אגב, לאחר שידרוג צומת אהרונוביץ, שצפוי להסתיים בקרוב, ולאחר מכן שדרוג צומת הרחובות אימבר וסוקולוב, אזור זה יהיה מוכן לתוספת של עוד מאות יחידות דיור חדשות.

שכונה ותיקה במרכז כפ”ס

גבולות שכונת הפועלים א’ הינם: מצפון – רחוב בן גוריון, מדרום – רחוב ארלוזורוב ויער אוסישקין, ממזרח – רחוב אוסטשינסקי, וממערב – רחוב סוקולוב.

מטרת הדיון הוגדרה כהצגת מיפוי יחידות הדיור, שנמצאות בהליכי תכנון וביצוע שונים בשכונת הפועלים א’ – ובהתאם, היערכות לשדרוג התשתית התנועתית – מפני שאזור זה של מרכז העיר כפר סבא מתאפיין בריבוי בקשות ופניות להתחדשות עירונית של בניינים ומתחמים.

קודם לכן בוצעה עבודת מטה משותפת למנהלת להתחדשות עירונית בכפ”ס, ולמחלקת התנועה במינהל ההנדסה העירוני, ושם הונחה התשתית הרעיונית ליצירת מודל תחבורתי דינאמי לשכונת הפועלים א’. המודל עצמו, שבוצע על ידי משרד אליה בן שבת הנדסה, אומד את השפעת תוספת יחידות הדיור בשכונת הפועלים א’ על נפחי התנועה וקצב מהירות הנסיעה באזור זה של מרכז העיר כפר סבא.

כמות המכוניות בשעות הפקקים

בשכונה כיום קיימות 785 יחידות דיור. במסגרת התחדשות בניינית ומתחמית, בתרחיש מקסימלי יתווספו להן 1,000 יחידות דיור, אבל בתרחיש סביר יותר יתווספו בשנים הקרובות רק 400 יחדות דיור. על פי המודל, כול יחידת דיור חדשה מייצרת 0.5 מכוניות פרטיות בתנועה על כבישי כפר סבא, בשעות הפקקים.

במצב התחבורתי הקיים לפי 785 יחידות דיור, מהירות הנסיעה ברחוב אהרונוביץ בשעת שיא בבוקר היא 15-20 קמ”ש. בשעת שיא, כלומר בבוקר, התנועה העיקרית הינה על סוקולוב בכיוון דרום, שבו נעים בפקקים מדי בוקר כ-1,380 רכבים, כאשר מרבית התנועה ממשיכה מערבה בכיוון כביש 531.

בשעת שיא אחה”צ התנועה העיקרית על רחוב סוקולוב היא לכיוון צפון, כאשר לרחוב אימבר בשכונת הפועלים א’, פונים כ-400 כלי רכב מרחוב סוקולוב. עקב נפחי תנועה גדולים מרחוב סוקולוב לכיוון רחוב אימבר, מצטברת לעיתים גלישת תור מצומת זה לכיוון רחוב אימבר אימבר. מהירויות הנסיעה נמוכות (7-10 קמ”ש) על רחוב סוקולוב לכיוון צפון בשעת שיא אחה”צ, וניכר כי צוואר הבקבוק הינו צומת הרחובות ויצמן וסוקולוב.

מה זה מודל תחבורתי דינאמי

המודל התבסס על תחזיות של גידול אוכלוסייה בפלחים של תוספת 100 יחידות דיור, בכול שלב, ללא ציון של שנות המימוש. מסקנת המודל היא שנדרש ליישם פתרונות תחבורה עם אכלוסן של 350 יחידות דיור תוספתיות בהתאם למתווים המפורטים: הוספת פנייה שמאלה גם מהנתיב הימני של הדרך; רמזור בצומת הרחובות סוקולוב ואהרונוביץ; הוספת רמזור בצומת הרחובות סוקולוב ואימבר; ועוד.

נכון להיום – צפויות להתאכלס בשנים הקרובות 237 יחידות דיור תוספתיות, לפי החלוקה הבאה: עד 2027 תוספת של 54 יחידות דיור; עד 2029 תוספת של עוד 73 יחידות דיור; ועד שנת 2031 תוספת של עוד 110 יחידות דיור בשכונת הפועלים א’.

לפיכך החליטה הוועדה, בהתבסס על המלצת מהנדסת העיר כפר סבא, לא ליישם פעולות אקטיביות בשטח בשלב זה, משום ש-237 יחידות הדיור התוספתיות עד שנת 2031 עדיין רחוקות מהרף של 350 דירות נוספות שיחייב לשנות את הסדרי התנועה. עוד הוחלט להרחיב ולעדכן את המודל התחבורתי ולהציגו שוב בפני חברי הוועדה.

ההצבעה בוועדה הייתה פה אחד – מהקואליציה רפי סער ושלי סבר, ומהאופוזיציה נדב לויטה והדר לביא.

הדר לביא הוסיפה, כי המצב התחבורתי בשכונת הפועלים א’ בעייתי כבר כיום, וכי מומלץ לבצע הליך של שיתוף ציבור לגבי פתרונות התחבורה.