נווה גן הוקמה כמושבה חקלאית “קריית שאול”. היא סופחה לרמת השרון בשנות ה-50.

השכונה היוקרתית, הצמודה לשכונת תל ברוך צפון, ממוקמת בקצה הדרומי ביותר של רמת השרון וגובלת בתל אביב.

מאז שנת 2005 החלה השכונה להתחדש וצמודי הקרקע הוחלפו בהדרגה בבנייני מגורים רבי קומות.

בשל מיקומה האטרקטיבי, והבנייה החדשה והמודרנית, מחירי הדירות בשכונה עלו בהתאם.

השכונה תחומה בין כביש איילון צפון (ממערב), שכונת תל ברוך צפון בתל-אביב (מדרום), בית הקברות קריית שאול (מצפון) וצומת “הפיל” (ממזרח). צפונית לשכונה יש שדות פתוחים, המיועדים לבנייה עתידית, באזור הכפר הירוק בואכה כביש 5.

שוק הנדל”ן היוקרתי של נווה גן מתבטא בהיצע מרשים של דירות 5 חדרים ומיני-פנטהאוזים במחירים הנעים בין 5.4 ל-7.78 מיליון שקלים.

השכונה, מציעה איכות חיים גבוהה עם סביבה שקטה, מושכת משפחות ומשקיעים המחפשים את השילוב המושלם בין יוקרה, נוחות ונגישות מלאה לנכים.

המקומון הדיגיטלי, שרון אונליין, סקר את שוק הדירות בשכונה והממצאים כאן, מהיקר לזול:

7.78 מיליון שקלים

הגנים 8, נווה גן, רמת השרון.

מיני פנטהאוז 5 חדרים, 177 מ”ר (135.5 מ”ר בנוי), קומה 2 עם מעלית. שתי מרפסות גדולות עם נוף, ממ”ד, מיזוג אוויר, מחסן, ו-2 חניות עם הכנה לטעינה חשמלית.

בנייה ירוקה בשכונה שקטה וירוקה עם מוסדות חינוך איכותיים ופארקים. נגישה לנכים.

7.1 מיליון שקלים

שכונת נווה גן, רמת השרון.

מיני פנטהאוז 5 חדרים, 130 מ”ר, מקומה 3 עם מעלית. מרפסת 30 מ”ר מוקפת ירוק, עם פרטיות מוחלטת. ממ”ד, מיזוג אוויר, מחסן, 2 חניות.

6.35 מיליון שקלים

שכונת נווה גן, רמת השרון.

דירת 5 חדרים, 134 מ”ר, קומה 5 עם מעלית. גדולה ומרווחת, מעוצבת אדריכלית, עורפית. ממ”ד, מיזוג אוויר, מחסן, 2 חניות, דלתות פנדור ומרפסת 23 מ”ר. נגישה לנכים.

6 מיליון שקלים

שכונת נווה גן, רמת השרון.

דירת 5 חדרים, 132 מ”ר, קומה 5 עם מעלית. בבניין חדש, מוארת, עם מרפסת פתוחה 22 מ”ר. ממ”ד, מיזוג אוויר, מחסן ו-2 חניות. נגישה לנכים.

5.85 מיליון שקלים

השדות, נווה גן, רמת השרון.

דירת 5 חדרים, 130 מ”ר, קומה 3 עם מעלית. מעוצבת אדריכלית, מרווחת ומאורת. מטבח מאובזר עם אי, חלל אירוח, יחידת הורים, ממ”ד, מיזוג אוויר, דלתות פנדור, מרפסת שמש פונה לירוק, חדרים מרווחים עם פרקט, מחסן ו-2 חניות נפרדות. מיקום שקט בשכונה. נגישה לנכים.

5.4 מיליון שקלים

שכונת נווה גן, רמת השרון.

דירת 5 חדרים, מוסבת ל-4 חדרים עם אפשרות להחזיר ל-5, 125 מ”ר, קומה 5 עם מעלית. סלון גדול, אזור אירוח, מוארת ומעוצבת. ממ”ד, מיזוג אוויר, מרפסת, 2 חניות צמודות. בבניין מושקע במיקום שקט וקרוב לפארק. נגישה לנכים.