בשכונת נווה נאמן, הממוקמת בחלקה הדרומי של העיר הוד השרון, צומח שוק נדל”ן יוקרתי המציע חוויית מגורים המשלבת תחושה של מושב עם קרבה לשירותי העיר.
השכונה הוותיקה, שנוסדה בשנת 1951, הפכה היום לאחד מהמקומות המבוקשים ביותר בעיר, עם מחירי נכסים החל מ-5.69 מיליון שקלים ועד לכמעט 10 מיליון שקלים.
סקירת נכסים של המקומון הדיגיטלי, שרון אונליין, בשכונה מעלה מגוון רחב של נכסים איכותיים: מדו-משפחתי מפואר על שטח של 780 מ”ר, ועד לבית “סבתא” בן 3.5 חדרים עם פוטנציאל השבחה.
נווה נאמן מושכת משפחות המחפשות סביבה רגועה ובטוחה בין מרחבים ירוקים פתוחים לבין נגישות לתשתיות עירוניות מתקדמות.
ממצאי הסקירה כאן, מהיקר לזול:
9.95 מיליון שקלים
התמר 35, נווה נאמן, הוד השרון.
דו משפחתי 6 חדרים, 185 מ”ר בנוי על שטח של 780 מ”ר בקומת קרקע. ברחוב חד סטרי, 4 כיווני אוויר. כולל מאסטר הורים גדול, חלונות בלגיים, מיזוג אוויר, מחסן, מרפסת, גינה וחניה. נגיש לנכים. קיימת תב”ע לבניית 2 בתים. גובל ב 2 מושבים יוקרתיים.
7.95 מיליון שקלים
בשכונת נווה נאמן, הוד השרון.
קוטג’ 8 חדרים, 250 מ”ר במפלס אחד על מגרש של 757 מ”ר. עם גינה טרופית, סוויטת הורים כ-15 מ”ר, 2 מקלחונים, 2 אמבטיות, 3 שירותים, ג’קוזי פנימי וחיצוני, תקרות גבוהות, חימום תת רצפתי, ממ”ד, מיזוג אוויר ו-2 חניות בטאבו.
6.2 מיליון שקלים
מודיעין, נווה נאמן, הוד השרון.
דו משפחתי 3.5 חדרים, 112 מ”ר על מגרש של 500 מ”ר בקומת קרקע. “בית סבתא” עם פוטנציאל השבחה עם יחידת מחסן נפרדת בחצר הבית, גינה מרווחת וירוקה עם עצי פרי ונוי, מיזוג אוויר, מרפסת, חניה, יציאה מהירה לצירי תחבורה מרכזיים. נגיש לנכים.
5.69 מיליון שקלים
שמעון הצדיק, נווה נאמן, הוד השרון.
קוטג’ 5 חדרים, 120 מ”ר בנוי על מגרש של 500 מ”ר. “בית של פעם”, כולל ממ”ד, מחסן, מיזוג אוויר ונגיש לנכים.
תגובות