מינהל הבטיחות במשרד העבודה סגר היום (ראשון, 19.11) אתר בנייה של חברת אלקטרה עקב קריסת מנוף באזור גלילות. בתיעוד שהופץ ברשת נראה המנוף נוטה על צדו, ככל הנראה עקב מזג האוויר הסוער, ונופל על הקרקע בעוצמה רבה. באירוע לא היו נפגעים.

יש לכם רגישות? תתחברו לאתר הרווחה והחברה של ישראל!

מידי שנה מפיץ מינהל הבטיחות במשרד העבודה הוראות עבודה ברורות במזג אויר חריגים. לאחרונה, כך נמסר, חידד המינהל את ההוראות לגבי עגורנים. מפקחי מינהל הבטיחות שהגיעו לשטח סגרו את האתר מיידית.

חזי שוורצמן, ראש מינהל הבטיחות במשרד העבודה מסר: ״מדובר באירוע חמור שמדגים פעם נוספת עד כמה חשובה ערנות בעלי התפקידים בשטח. מינהל הבטיחות סגר את האתר עד להודעה חדשה, בעלי תפקידים באתר ייחקרו, לרבות חברת המנופים המפעילה את המנוף. במקביל מינינו מומחה חיצוני לבדיקת האירוע ולהפקת הלקחים. אני קורא לקבלנים ברחבי הארץ לנקוט במשנה זהירות נוסף בכלל ובתנאי מזג האוויר הנוכחי בפרט. עירנות מצילה חיים".


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון אונליין"

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר יונה לחץ כאן

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת הוד השרון לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

קבוצת נדל"ן לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן