חברת הבנייה ינוב מדווחת על קבלת היתר בנייה לפרויקט ברחוב גלר 28 בכפר סבא, שבמסגרתו החברה מתכננת הקמת בניין בוטיק בן 6 קומות ובו 11 יחידות דיור חדשות בתמהיל של דירות 3-4-5 חדרים ופנטהאוז שיתפרס על קומה שלמה בשטח של 190 מ"ר בנוי עם 4 כיווני אוויר. בפרויקט ייבנה גם מועדון דיירים לשימוש יושבי הבניין. אכלוס הפרויקט צפוי בעוד כשנתיים.

בהרצליה קונים מעסקים מקומיים

בפרויקט נותרו למכירה דירות בנות 4 חדרים בשטח 108 מ"ר עם מרפסות בשטח 13 מ"ר במחיר של החל מ-3.69 מיליון שקל, ודירות בנות 5 חדרים בשטח 120 מ"ר ומרפסות בשטח 13 מ"ר שנמכרות במחיר של החל מ-4.35 מיליון שקל.

לדברי שגיא לנצ'נר, מנכ"ל חברת ינוב, "לאחר שקיבלנו את היתר הבנייה, אנו צפויים לעלות בקרוב לקרקע ולהתחיל בבנייה. הפרויקט ברחוב גלר מציע חווית מגורים אורבנית בבניין בוטיקי במיקום מרכזי בעיר, בעל נגישות תחבורתית גבוהה וגישה ישירה לכל מה שיש לעיר להציע. ינוב ממשיכה להרחיב את פעילותה באזור השרון בכלל ובכפר סבא בפרט, וכיום יש לנו כ-400 דירות בעיר בתכנון, בנייה ושיווק".

הפרויקט ממוקם במרחק הליכה מציר ויצמן המרכזי בעיר, שבו שלל מוקדי מסחר ובילוי, מוסדות תרבות ושירותים קהילתיים. כמו כן, תחנות נורדאו וסוקולוב של רכבת ישראל ממוקמת בקרבתו והוא סמוך לצירי תנועה מרכזיים כמו כביש 531 וכביש 4.


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון אונליין"

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר יונה לחץ כאן

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת הוד השרון לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

קבוצת נדל"ן לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן