כבדים וחזה עוף, בלי להסתבך ובלי להתחכם. טעים באחריות!

והפעם מנה מטריפה! מעורב ירושלמי מכבדים וחזה עוף, בלי להסתבך יותר מידי ובלי להתחכם. תעקבו אחרי ההוראות וההצלחה מובטחת. זהירות! טעים מידי. שמי קמליה ואני מאמינה שאוכל טעים נעשה באהבה.

שימו לב! קולנוע לב רמת השרון נפתח לפעילות ואנחנו מזמינים אתכם להינות מהטבת היכרות מיוחדת. מנוי מיוחד - 4 כרטיסים ב-125 ש"ח בלבד. מימוש המינוי מובל לעד 2 כרטיסים לסרט | ההטבה בתוקף עד גמר המלאי. פרטים ורכישה בקופות הקולנוע לב רמת השרון: סוקולוב 95, רמת השרון. *5155 שלוחה 1 ולאחר מכן 3
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

והפעם @camelia_shalom מפנקת אותנו עם מתכון למעורב ירושלמי בגרסה הקלה 😉 כבדים וחזה עוף, בלי להסתבך! ⬇️ 5 כפות שמן זית או קנולה 600 גרם כבדי עוף נקיים (לחתוך לחתיכות של 2-3 ס"מ) 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות. בצל אחד גדול חתוך לרצועות דקות. כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור כפית כמון כפית פפריקה מתוקה רבע כפית כורכום. אופן ההכנה: במחבת מחממים על אש גבוהה 3 כפות שמן ומטגנים את החזה עוף עד שמחליף צבע ומוכן, לא צריך להשחים. מעבירים לקערה. לאותה מחבת מכניסים את הכבדים, לאותו תהליך בדיוק, עד שמשנים את צבעם, שימו לב לא לייבש אותם. שיישארו קצת ורדרדים מבפנים (בערך 2-3 דקות). מוציאים לקערה. לאותה מחבת מוסיפים שתי כפות שמן ומטגנים את הבצל עד השחמה, מלאה, מוסיפים את כל התבלינים וממשיכים לטגן עוד חצי דקה. מוסיפים את הכבדים והחזה עוף ומערבבים הכל יחד בערך דקה שתיים. (שימו לב שלא למעוך את הכבדים). מעבירים לקערה ומפזרים מעל עלי כוסברה או בצל ירוק. מגישים לצד פירה או אורז לבן או אפילו סתם בפיתה(: טעים באחריות! #מתכוןשישי #מתכוןשבועי #מתכוןקל

A post shared by שרון און ליין-הרצליה/רמת שרון (@sharonline.co.il) on

המצרכים:

  • 5 כפות שמן זית או קנולה
  • 600 גרם כבדי עוף נקיים (לחתוך לחתיכות של 2-3 ס"מ)
  • 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
  • בצל אחד גדול חתוך לרצועות דקות
  • כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • כפית כמון
  • כפית פפריקה מתוקה
  • רבע כפית כורכום

אופן ההכנה:

במחבת מחממים על אש גבוהה 3 כפות שמן ומטגנים את החזה עוף עד שמחליף צבע ומוכן, לא צריך להשחים.
מעבירים לקערה.

לאותה מחבת מכניסים את הכבדים, לאותו תהליך בדיוק – עד שמשנים את צבעם. שימו לב לא לייבש אותם. שיישארו קצת ורדרדים מבפנים (בערך 2-3 דקות). מוציאים לקערה.

לאותה מחבת מוסיפים שתי כפות שמן ומטגנים את הבצל עד השחמה מלאה, מוסיפים את כל התבלינים וממשיכים לטגן עוד חצי דקה.

מתחברים המרכז לטיפול רגשי

מוסיפים את הכבדים והחזה עוף ומערבבים הכל יחד בערך דקה שתיים (שימו לב שלא למעוך את הכבדים).

מעבירים לקערה ומפזרים מעל עלי כוסברה או בצל ירוק.

מגישים לצד פירה או אורז לבן או אפילו סתם בפיתה 🙂

טעים באחריות!

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

קמליה שלום
ערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן

 


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון אונליין"

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת הוד השרון לחץ כאן

קבוצת נדל"ן לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן