מוזמנים ליהנות ממנה בריאה וקלה מאוד להכנה, שנמצאת אצלי קבוע בתפריט. קמליה שלום היא תושבת הרצליה, בעלת עסק לבישולים ביתיים בריאים. רוצים להציע לנו מתכון משלכם? שלחו לנו מייל: contact@sharonline.co.il
מגיל צעיר גדלתי לאהוב את המטבח, מה שהוביל אותי לאחרונה להקים עסק ביתי שגודל ומתפתח. אני מבשלת אוכל ביתי על גווניו השונים, תוך מתן דגש לערכים בריאותיים. בזמנים אלו, אני ממשיכה כרגיל ובנוסף חוקרת ולומדת עוד על עולם האוכל, הבישול, וגם קורצת קצת לאפייה וקונדיטוריה.
בחרתי לשתף אתכם במתכון פשוט וקל להכנה, מנה טעימה ובריאה שנמצאת קבוע אצלי בתפריט.
המצרכים:
- שקית שעועית ירוקה שלמה (סנפרוסט או חברה אחרת) שטופה ומסוננת
- פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
- 4-5 פטריות חתוכות לרצועות
- בצל בינוני חתוך לרצועות
- מעט שמן זית
- שתי כפות רוטב סויה
- שתי כפות רוטב טריאקי
- מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה:
במחבת רחבה מחממים שמן זית ומוסיפים את הבצל עד שטיפה מזהיב, מוסיפים את רצועות הפלפל והפטריות ומטגנים עוד שתי דקות.
מוסיפים את השעועית לעוד כמה דקות של טיגון.
מוסיפים את הסויה, טריאקי, מלח ופלפל וממשיכים לטגן עוד כמה דקות עד שהשעועית מתרככת למידה הרצויה.
מעבירים לצלחת ובתיאבון (:
תגובות