מגיע לנו פיצוי בסוף השבוע הזה ורצוי שיהיה קל להכנה – ממש כמו המתכון הזה

עוד סגר בדרך ואין ברירה אלא להמתיק קצת את הגלולה עם פאי שוקולד, טעים ממש – ומאוד קל להכנה. ההוראות פשוטות – והילדים כמובן יודו לכם 🙂

פאי שוקולד, קמליה שלום
פאי שוקולד טעיםםםם

לתחתית:

בצק פריך מתוק. אפשר להכין ואפשר גם לקנות (הכי קל) שמרית או מעדנות, יש בכל סופר ומגיע כבר מרודד. מהדקים לתבנית פאי ואופים חצי אפייה בתנור (180° בערך 8 דק').

למלית:

  • 2 ביצים
  • 4 כפות סוכר
  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי
  • חצי מיכל שמנת מתוקה
  • 20 גרם חמאה

לגנאש:

  • חצי מיכל שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד מריר איכותי

מקציפים במיקסר על מהירות גבוהה ביצים עם סוכר, כ 4 דקות.
בינתיים ממיסים במיקרוגל את שאר חומרי המלית: השוקולד, חצי  שמנת וחמאה.
מערבבים טוב ומקפלים לקצף הביצים.
שופכים על הקלתית החצי אפויה ומכניסים שוב לתנור (160°) ל20 עד 25 דקות (לא יותר).
מניחים להצטנן.
ממיסים את השוקולד והשמנת ושופכים מעל.
מכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
אפשר לקשט עם קוקוס קלוי או אגוזים טחונים.
תכינו,  זה פשוט וטעים ממש!

קמליה שלום
ערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון און ליין"

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן