ויש גם גרסה מופחתת סוכר. זהירות, זה ממכר!

הנה מתכון לביסקוטי שזה נישנוש גם טעים וגם בריא – וכמובן מותאם לטבילה בקפה או התה!
זהירות, זה ממכר (:

כמה דברים לפני

אפשר להוסיף גם קצת תמרים, חמוציות או שוקולד, במקרה כזה תפחיתו קצת מהסוכר.

אם אתם אוהבים את הביסקוטי קצת רך – אין צורך להכניס שוב לתנור.

מצרכים

  • כוס וחצי קמח + א. אפיה (אפשר גם קמח מלא)
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • שתי כפות שמן
  • 1 סוכר וניל
  • 200 גרם אגוזים מאיזה סוג שתרצו (שקד, לוז, מלך, פקאן…)
  • מעט גרידת לימון

אופן ההכנה

מערבבים הכל יחד ויוצרים בעזרת נייר האפייה גליל ארוך (ראו סרטון).

להניח בתבנית על גבי נייר אפייה ולהכניס לתנור שחומם מראש 160° בערך 45 דקות.
אפשר גם להניח בשתי תבניות אינגליש עם נייר אפייה. מוציאים לאחר שהגליל מתקשה ומזהיב. מחכים שיתקרר ופורסים בעזרת סכין חדה פרוסות דקות, קצת פחות מ-1 ס"מ .

מניחים בתבנית ומכניסים שוב לתנור בערך רבע שעה 140°.

מניחים להצטנן – ואפשר בינתיים להרתיח מים לקפה / התה. תיהנו!

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

קמליה שלום
ערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון און ליין"

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן