עצרת הזיכרון המרכזית בהוד השרון תתקיים מחר- 3.5, ברחבת יד לבנים ברחוב השחר 14 בעיר.

בשעה 19:00 – קבלת המשפחות השכולות והתייחדות בחדר ההנצחה יד לבנים.

בשעה 20:00 – תחילת הטקס המרכזי ברחבת יד לבנים, עם הישמע הצפירה.

כתיבה ובימוי: שירה קדם קצנלנבוגן.

הנחייה ומשחק: אבי שבת, קרן ברי שגיא.

ניהול מוזיקלי: דויד סופר ואורי אפרת.

נגינה ושירה: “צעירי הוד השרון”, בניהולו המוזיקלי של טל סונדק. זמרי/ות ונגני/ות מגמת מוזיקה תיכון הדרים בניהולו המוזיקלי של ארז כהן. התזמורת הסימפונית הבין דורית, בניצוחו של דויד סופר.

בשעה 21:15 – שרים לזכרן/ם, (בתום הטקס  המרכזי), עם טל סונדק ורוני דלומי.

הטקס המרכזי, ואירוע שרים לזכרן/ם ישודרו במקביל בפייסבוק, בערוץ היוטיוב ובאתר העירוני.

כמו כן, יתקיימו טקסים בבתי הספר, בגין, הירוק והמגן ביום שלישי 3.5.22 בשעה 19:45.

ביום רביעי, 4.5. בשעה 11:00, יתקיימו טקסים בחלקות הצבאיות בבתי העלמין מגדיאל, רמות השבים ונווה הדר.

כמו כן, יתקיימו ביום רביעי טקסים באנדרטאות:

בבית המתנדב  – טקס לזכר חללי פעולות האיבה, בשעה 12:00.

בגני צבי – טקס זיכרון, בשעה 14:00.

ראש עיריית הוד השרון אמיר כוכבי: “אחרי שנתיים של ריחוק חברתי, אנחנו חוזרים לטקסים ולבתי העלמין. זוכים לפגוש את המשפחות, לחבק אותן ולהבטיח להן שלא נפסיק לפעול כדי לשמור על החברה הישראלית ולחזק אותה, כדי שנדע שאנחנו ראויים למחיר ששילמו אלו שלא ישובו.

“נסתכל בעיני המשפחות השכולות ונתחייב להיות ראויים להן, לאובדנן, כל יום מימות השנה, לפעול לכינון חברת מופת, שלום בקרב העמים וביטחון לכל. אנו נמשיך לזכור ולהזכיר את הנופלות והנופלים ולהעביר את סיפוריהם לדורות הבאים. יהי זכר אחיותינו ואחינו בנות ובני הוד השרון, ברוך לעולם ועד”.

כל הפרטים והסדרי החניה, באתר העירוני.