סמ"ר עידו ברוך ז"ל, דיג'יי מחונן, נהרג בפעילות מבצעית – וכעת אימו, עינב, ממשיכה את דרכו ותתקלט במסיבה לנשות הרצליה.

סמ"ר עידו ברוך ז"ל, לוחם בסיירת גבעתי מחדרה, נהרג בתאריך 11.10.22, בפעילות מבצעית סמוך ליישוב שבי שומרון.

עידו היה דיג'יי מחונן שאהב מוסיקה וניגן במסיבות רבות בהתנדבות, למען מטרות שונות, כגון מסיבת בת מצווה לילדה שידה לא הייתה משגת.

אחרי שנהרג, החליטה אימו עינב להמשיך את דרכו והפכה לדיג'יי שמתקלטת במסיבות. עינב תגיע להרצליה ותקיים מסיבת נשים עם המוסיקה שעידו כל כך אהב.

המסיבה תתקיים ביום רביעי, 29.10, בשעה 20:00, במרכז קהילתי נחלת עדה, רח' אלפסי 1 הרצליה.

מחיר כניסה 50 שקל, כולל שתייה וכיבוד קל.

עינב ברוך, אמא של עיד, אמרה: "עידו היה ילד חייכן ומצחיק, מתעניין בסביבה, ואהב לעזור לזולת. הוא אהב מוזיקה והיה דיג'יי מחונן. אחת מדרכינו לשמר את זיכרו היא באמצעות המוזיקה שאותה כל כך אהב והיתה חלק מרכזי בחייו. אני מזמינה את נשות הרצליה והסביבה למסיבה ססגונית, שמחה ומהנה שתמשיך את המורשת של עידו".