המועצה החילונית ברמת השרון תקיים ביום שישי, 31 ביולי, אירוע קבלת שבת קהילתי בפארק הנצח. במרכז האירוע יופיע משה להב עם "הטיש הגדול", במופע שירים ישראליים בסימן ט"ו באב.

האירוע יחל בשעה 17:00 ויתקיים תחת כיפת השמיים. תושבות ותושבי העיר מוזמנים להגיע בלבוש לבן, כחלק מהקונספט שנבחר לקבלת השבת.

משה להב (הטיש הגדול) מגיע לפארק הנצח

"הטיש הגדול" הוא מופע שירה ישראלית בהובלתו של משה להב, המבוסס על שירים מוכרים, שירה משותפת עם הקהל ואווירה בלתי אמצעית. המופע מיועד לכל המשפחה ויכלול שירים ישראליים ישנים וחדשים.

לצד המופע המוזיקלי תוצב במתחם עמדה לשזירת פרחים, שבה יוכנו למשתתפים זרים, קשתות וקישוטי פרחים. בעירייה קוראים לקהל להגיע בלבן ולהצטרף לאווירה החגיגית.

"לעצור את מרוץ השבוע ולחגוג יחד"

סגן ראש העיר ומייסד המועצה החילונית מסר לקראת האירוע: "כשהקמתי את המועצה החילונית, המטרה הייתה לייצר עוגן קהילתי שמציע פרשנות תרבותית רעננה, חופשית ומחברת למסורת הישראלית שלנו. אירוע קבלת השבת בפארק הנצח הוא הזדמנות נפלאה לעצור את מרוץ השבוע, להפגיש את הקהילה הנהדרת שלנו יחד באווירה פתוחה ושמחה, ופשוט ליהנות יחד. אני מזמין את כל התושבים ללבוש לבן, להגיע עם המשפחות ולחגוג איתנו".

המועצה החילונית מקיימת לאורך השנה אירועים ופעילויות סביב חגי ומועדי ישראל. בין היתר היא מפעילה בית מדרש חילוני, מקדמת את תחום הקבורה האזרחית ואת מרשם הזוגיות העירוני, ומארגנת פעילויות קהילתיות למשפחות, לילדים ולמבוגרים.

כל הפרטים

מתי? יום שישי, 31 ביולי 2026, בשעה 17:00.

איפה? פארק הנצח, רמת השרון.

כמה? הכניסה חופשית ואין צורך ברכישת כרטיסים מראש.