רשת המסעדות לנדוור משיקה שלושה המבורגרים חדשים, אשר יוגשו בכ-50 סניפים ( הסניפים הלא כשרים) ברשת. ההמבורגרים החדשים משלבים חומרי גלם איכותיים, מקציצה 100% בקר טרי, לחמניית הבריוש שנאפית במאפיית לנדוור ועד לתוספות הייחודיות.

ההמבורגרים החדשים של לנדוור. צילום: יח"צ

ההמבורגרים החדשים של לנדוור. צילום: נועם פריסמן

המבורגר הינה אחת המנות האהובות והפופולריות ביותר בישראל ובעולם כולו, לכן בהמשך לשינוי הקולינרי שהשפית יהלומה לוי מתווה בתפריט של הרשת, במעבר מבית קפה לביסטרו, הוחלט להוסיף את קטגוריית ההמבורגרים. ההמבורגרים החדשים נכנסים לתפריט ב-50 מסניפי הרשת.

ההמבורגרים החדשים של לנדוור. צילום: יח"צ

ההמבורגרים החדשים של לנדוור. צילום: נועם פריסמן

בפיתוח והרכבת המנות הושם דגש מיוחד על איזון של בשר, רטבים ארטיזניאליים  ותוספות קלאסיות איכותיות, לצד הלחמים מהבייקרי של רשת לנדוור. הבשר עשוי מנתחים מיושנים של בשר בקר מקומי איכותי, לחמניות ההמבורגר נאפות במאפיית לנדוור במיוחד לטובת ההמבורגרים החדשים.

ההמבורגרים החדשים של לנדוור. צילום: יח"צ

ההמבורגרים החדשים של לנדוור. צילום: נועם פריסמן

בתפקידה כמנהלת הקולינרית הראשית, יהלומה לוי מתווה את האסטרטגיה הקולינרית של 'לנדוור', לאחר יצירת תפריט ההמבורגרים החדשים, היא מספרת: "המבורגר זה לא עוד מנה אלא חוויה שלמה, סיפור של תשוקה. חיפשתי במשך הרבה מאוד זמן את ההמבורגר המושלם. תהליך חיפוש ארוך, ספקים רבים וגרסאות שונות עד שהגעתי להמבורגר מעולה כזה שיעמוד בשורה אחת עם ההמבורגרים הטובים בארץ. הקציצה שלנו עשוייה מ- 100% בשר בקר טרי ללא תוספים, שמיושן בתנאים מבוקרים על מנת להעמיק את הטעמים שלו. הטעם שלו נקי. כמו סטייק שקצצו בסכין. בחרתי להגיש קציצה גדולה, רבע ק"ג. הרבה מעבר למה שנהוג להגיש היום כדי ליצר חווית ערך כפולה ללקוח, גם טעם וגם גודל משביע מאד.  מהמוצר הקלאסי יצרתי 3 מנות שונות המשלבות תוספות אהובות, טעמים משתלבים ומרקמים שונים (המבורגר עסיסי וגם סליידרים). המגוון הזה מאפשר לכל אחד למצוא את הטעם שהוא אוהב".

ההמבורגרים החדשים של לנדוור. צילום: יח"צ

ההמבורגרים החדשים של לנדוור. צילום: נועם פריסמן

ההמבורגרים החדשים:

ברביקיו אונטריב בורגר

רבע קילו! מנתחים מיושנים של בשר בקר מקומי איכותי בלחמניית בריוש עם נתחי אונטריב מפורק ברוטב ברביקיו, בצלי שאלוט מוחמצים, חלפיניו, עגבניה, חסה לליק וספייסי מיונז. מוגש עם צ'יפס.

 

קראנצ'י קורנדביף בורגר

רבע קילו! מנתחים מיושנים של בשר בקר מקומי איכותי בלחמניית בריוש עם קריספי קורנדביף, ביצת עין, בצל מקורמל, חסה לליק וספייסי מיונז. מוגש עם צ'יפס.

 

דאבל צ'דר סליידרס

2  קציצות 120 גר' מנתחים מיושנים של בקר מקומי איכותי בלחמניית בריוש עם דאבל גבינת צ'דר, ריבת בצל עשירה, חסה לליק ואיולי צ'יפוטלה. מוגש עם צ'יפס.

 

ההמבורגרים החדשים של לנדוור. צילום: יח"צ

ההמבורגרים החדשים של לנדוור. צילום: נועם פריסמן

רשת 'לנדוור' נוסדה בתל אביב בשנת 2004 ומונה 65 סניפים בפריסה ארצית. בשנת 2020 החלה הרשת במהלך קולינרי בהובלתה של השפית יהלומה לוי כמנהלת הקולינרית של הרשת, 'רשת לנדוור' שמה דגש מיוחד על איכות המנות, עושה שימוש בחומרי הגלם הטובים ביותר ומקפידה על טריות, עדכנות ורעננות.

סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ

כתובת: סוקולוב 95, רמת השרון 


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון אונליין"

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת הוד השרון לחץ כאן

קבוצת נדל"ן לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן