סניף לנדוור כפר סבא הירוקה מתעורר לחיים. הביסטרו הכשר השיק לאחרונה תפריט איטלקי חדש ומגוון לכל המשפחה, עם מנות שיתאימו לכל סועד – מילדים, דרך הורים וגם סבים וסבתות.
מי שאחראי על המהפך בסניף הוא היזם והמסעדן, תושב כפר סבא הירוקה, צחי אברג'יל. הוא בן 38, לשעבר בעלים של הניין בר המיתולוגי בהרצליה, עם 20 שנות ניסיון בענף. אברג'יל, שאוהב מאוד את שכונת מגוריו, חולל מהפך בשלב הראשון בשירות ותודעת השירות של צוות המקום. התפריטים אף הם עודכנו ומעודכנים כל הזמן – ובקרוב יעבור המקום גם שיפוץ חזותי.
"יש לנו כמעט הכל בתפריט היום, מדגים ועד פסטות, הכל חלבי כשר. עברנו לתפריטים דיגיטליים שמקבלים האורחים שלנו ואנחנו מאוד מקפידים על חוויית הלקוח", מסביר אברג'יל.
הסניף יהיה כשר לפסח ופתוח במהלך החג
מנה חדשה בלנדוור כפר סבא הירוקה. צילום: נועם פריסמן
התפריט החדש הוא חלק מהמהפך הקולינארי של רשת לנדוור שאותו מובילה השפית יהלומה לוי. התפריט ממשיך את התפיסה החדשנית של הרשת וכולל פסיפס סגנונות מקומיים המרכיבים את המטבח הישראלי. כל חומרי הגלם טריים, עם טאץ' עדכני.
לנדוור כפר סבא הירוקה, רחוב רפפורט 3 כפר סבא, בכניסה לקניון
טלפון: 09-7925040
מנה חדשה בלנדוור כפר סבא הירוקה. צילום: נועם פריסמן
תגובות