תופעה מטרידה במרכז הוד השרון: אירוע מטריד התרחש אמש (רביעי ה-28 במאי) בהוד השרון, כאשר קבוצת נערים השליכה אבנים לעבר עובדים זרים המתגוררים במבנה ברחוב אפרים קציר.
לדברי אחת מתושבת הרחוב, האירוע התרחש בסביבות השעה 22:20 במבנה ששימש בעבר כמעון לחוסים: “כשיצאתי למרפסת שמעתי צעקות מלמטה וראיתי כמה נערים”, סיפרה. “במשך דקות ארוכות הם זרקו אבנים ולא הפסיקו”.
לטענתה, במקום היו כחמישה נערים, שלדבריה מוכרים לתושבי האזור כחבורה שמסתובבת במקום כבר תקופה ארוכה – זורקים אבנים, מרעישים ומתפרעים באזור.
בעקבות פרסום המקרה ברשתות החברתיות, תושבים נוספים כתבו כי לא מדובר במקרה חד פעמי וכי אירועים דומים כבר התרחשו באזור גם בעבר.
עוד סיפרה התושבת כי פנתה בעבר למוקד העירוני בעקבות הפרעות באזור, אך לדבריה רק לאחר שדיווחה כי מדובר בהתנהגות אלימה הסכימו אתמול לשלוח גורם מטעמם שיבדוק את התלונה. אבל אותם נערים עזבו את המקום לפני הגעת הפיקוח.
נכון לעכשיו לא ידוע על נפגעים באירוע.
אני עובר שם הרבה והרחוב שקט ולא מפחיד.