החלטת עיריית רמת השרון על הכנסת קורקניטים שיתופיים לתחומי העיר בעוד כחצי שנה, כפי שפרסמנו מוקדם יותר היום (שלישי) ב”שרון און ליין” גרמה לתרעומת בקרב חלק מתושבי העיר שטוענים כי אין ברמת השרון תשתית מתאימה להכנסתם של המכשירים הדו גלגליים.

ביקורת נוקבת הגיעה לפני מספר שעות ממקום לא צפוי בכלל, כאשר צחי שריב, יו”ר סיעת רמת השרון חופשית במועצת העיר, מחזיק תיק התחבורה ולשעבר המשנה לראש העירייה, פירסם פוסט נוקב ובו טען כי ההחלטה לא התקבלה על דעתו וכי מדובר בהחלטה שגויה.

תחת הכותרת “ונשמרתם מאד, לנפשותיכם” כתב שריב: “קורקינטים שיתופיים נבחנו על ידינו בתחילת הקדנציה ונפסלו, מהטעם שאין ברמת השרון תשתית הולמת עבורם. להבדיל מאופניים, הגלגלים הזעירים של הקורקינט לא מאפשרים לו לצלוח בבטחה אפילו מכשולים נמוכים בגובה של סנטימטרים בודדים. אבן קטנה, שפת מדרכה, סדק בכביש – עלולים לגרום בקלות להתהפכות הקורקינט ולתאונה. קורקינטים גם נוטים לנסוע יותר על מדרכות מאשר אופניים, וגורמים ליותר תאונות עם הולכי רגל”.

שריב המשיך והסביר: “לכן, למען בטיחות התושבים, קידמנו דווקא אופניים שיתופיים ברמת השרון. במהלך שלא תואם עם ועדת התחבורה של מועצת העיר (שאני יושב בראשה) יצאה העירייה דווקא במכרז לקורקינטים. לצערי הרב, התשתית ברמת השרון עדיין רחוקה מאד מזו הנדרשת עבור קורקינטים, ולא מן הנמנע שעם תחילת פעולתם נחווה בעיר תאונות רבות, עוד יותר מתל אביב המשופעת בשבילים מופרדים. לא משמח בכלל”.

אבי גרובר, ראש עיריית רמת השרון: “הקורקינטים החשמליים הם הכלי היעיל והפופולרי ביותר בקרב צעירים. הקורקינט החשמלי מקל את ההתניידות בעיר והוא חלק מתרבות אורבנית צעירה בישראל ובעולם. מיקרו מוביליטי הוא חלק מהעתיד התחבורתי שלנו ולא פחות מכך, חלק מהדרך שלנו לדבר אל צעירים ברמת השרון ולספק להם כלים לבניית אורך חיים עירוני. הקפדנו מאד על נושאי בטיחות, כולל קסדה על כל קורקינט, אזורי האטה ועוד. במקביל, אנחנו ממשיכים בסלילת שבילי אופניים, על מנת להפריד בין הרוכבים לבין הולכי הרגל. מטרתנו היא להפחית את השימוש ברכב הפרטי ולאפשר לציבור, בעיקר הצעיר בעיר, התניידות נוחה ויעילה”.