עיריית כפר סבא הקימה מתחם מנגלים חדש בפארק יצחק ולד, שממוקם בצד המזרחי של הפארק. בעירייה מבהירים כי הציבור מוזמן ליהנות ממנו ביום העצמאות הקרוב ובמהלך הקיץ.
מסורת ישראלית
מנגל, או “על האש”, בשפת העם, זה הרבה יותר מסתם לבשל בשר על גריל, אלא ממש טקס, מסורת, ודרך מצוינת לבלות זמן איכות עם משפחה וחברים.
התופעה היא חלק בלתי נפרד מהתרבות הישראלית, בעיקר בחגי ישראל ובדגש על יום העצמאות. זה קורה בחצרות הבתים, בפארקים, בחופי הים, בטיולים בטבע – כמעט בכל מקום שאפשר להקים בו גריל.
מעטפת למנגל המושלם
אז מה כולל המתחם החדש בפארק בכפר סבא? מתקני מנגל חדישים, מדשאה מוצלת עם שולחנות פיקניק, פינה לשטיפת כלים, שולחנות גבוהים למנגל וגישה ישירה וחניה צמודה.
בנוסף, תיהנו ממגוון מתקני הפארק, הכוללים גינת משחקים, סקייטפארק, מגרשי פאדל ועוד. הפארק פתוח בין השעות 06:00 ל-23:00.
תגובות