דרמה בצהריי שבת, 18 באוקטובר 2025, בפארק רעננה: פעוטה הלכה לאיבוד בפארק רעננה, יצאה לבדה מהפארק, וחצתה בכוחות עצמה את הגשר להולכי רגל לצד השני (המזרחי) של שדרות ירושלים הסואנות.
היא טיילה ברחבה הגדולה, שבחזית המסעדה האסיאתית “קינג קונג” בשדרות ירושלים 34, עד שעוברים ושבים חשו שמשהו אינו כשורה.
ההערכה היא כי הילדה שהתה לבדה כחצי שעה. באזור השעה 14:00 כבר הגיעו אליה אנשי כוחות הביטחון – משטרת ישראל וסיור עירוני.
השוטרים והפקחים, שליוו את הילדה, נכנסו עימה למסעדת קינג קונג, כדי לברר האם היא בת לאחת המשפחות, שסעדו באותה עת כטוב ליבם בסושי ואוכל תאילנדי.
צוות המסעדה בדק, וכשגילו שהילדה אינה קשורה לאף אחד מהסועדות והסועדים הרבים, הם עטפו אותה ביחס חם והגישו לה כל מה שביקשה מתפריט המסעדה.

מסעדת קינג קונג ברעננה. צילום: פרטי
“הילדה בליווי השוטרים המתינה עם הצוות במסעדה עד לאיתור הוריה”, מספרת מאיה ברג, מבעלי מסעדת קינג קונג, “היא אכלה ושתתה והייתה באווירה חיובית ושמחה, וחיבקה את המארחות ואת צוות המלצרים כשבאו לדבר איתה”.
לבסוף, כשנמצאו ההורים, הילדה קיבלה את שאר האוכל באריזת טייק אוו’איי הביתה, ואביה הודה לצוות מאוד והבטיח לחזור עם הילדה בנסיבות רגילות.

פארק רעננה. צילום: שרון אונליין
אני מאוד אוהבת לקבל את הכתבות שלך אבל חייבת לכתוב שהן לוקות בחוסר מיקצועיות…
לדוגמא- הכתבה הזו- מה זה ילדה קטנה?? איפה היו ההורים שלה??? מאיזו עיר המשפחה הו? אני יכולה לכתוב עוד הרבה שאלות שרלוונטיות.
לכתוב במקומון לא אומר שהקהל שלכם לוקה בשכלו או בסקרנותו.
להיפך- אתם כותבים על השכונה שלי, על העיר שלי, על הקהילה שלי. הייתי מצפה לקצת יותר חשיבה ומיקצועיות כאמור.