סוף השבוע כבר בפתח וזה הזמן להתחדש במתכון חדש והפעם – שעועית ירוקה מוקפצת עם עוף או טופו
מצרכים:
שקית שעועית ירוקה שלמה
300 גרם חזה עוף חתוך לקוביות / קוביית טופו חתוכה לקוביות
גמבה
בצל בינוני
מלח
פלפל
4 כפות סויה
כף טריאקי
כף סילאן
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
במחבת/סיר רחב מחממים את השמן ומטגנים את החזה עוף/ טופו עם מלח ופלפל עד שמעט משחים.
מוציאים לקערה ובאותו סיר מטגנים את הבצל והגמבה.
מוסיפים את השעועית וממשיכים לטגן מספר דקות.
מוסיפים את כל הרטבים, מעט מלח ומעט פלפל ומטגנים תוך כדי ערבוב.
ברגע שהשעועית מעט מתרככת מוסיפים את העוף/ טופו, מערבבים ומגישים.
בתיאבון!
תגובות