הרצליה ורעננה הן עד כה הערים שבהן ירדה כמות המשקעים הגבוהה ביותר בגל הגשמים הנוכחים. על פי חזאית ערוץ 11, שרון וכסלר, עד 12:00 בצהריים היום (שבת, 27.1) ירדו בהרצליה וגם ברעננה 109 מ”מ גשמים, כשהן מותירות מאחור את ירושלים, חיפה וגם מרום גולן.
בצומת הכפר הירוק, שגם בו נמצאת נקודת מדידת משקעים, נרשמו 110 מ”מ – מה שאומר שגם רמת השרון נמצאת חזק בצמרת.

קריסת עץ אקליפטוס בפארק הרצליה. צילום: מערכת שרון אונליין
על אף כמויות הגשמים הגבוהות לא נרשמו אירועים חריגים בערי השרון. בהרצליה הוצף לזמנים קצובים חניון העפר הסמוך – אך המים התנקזו עם הפוגה בגשמים. שכונת גליל ים בעיר נראתה כמו עיר אירופאית טיפוסית, כשהאגמים בשכונה עלו עד גדולתיהם, עם זרימת מים ללא הפסקה.
כמויות הגשם עד 12 מתחילת המערכת, במ”מ:
ראש צורים 116
צובה 113
הכפר הירוק 110
רעננה 109
הרצליה 109
קרני שומרון 105
מרום גולן 98
אל רום 97
לוד 92
ירושלים 85
חרשים 79
תל אביב 76
חיפה 68
חדרה 58
נגבה 54
צמח 42
באר שבע 28
בית הערבה 11— שרון וכסלר (@WexlerSharon) January 27, 2024
בפארק הרצליה, שגם בו המים עלו על גדותיהם, נפל עץ – והעירייה גידרה את האזור.
על איזה כבוד אתם מדברים??
אין לאנשים כסף לפרנס את עצמם ואתם מפמפים על דירות לרכישה?
חבר שלי בעל דירה ברעננה לא מצליח למכור את הבית, שנה שאין טלפונים מקונים.
שדירות יעלו במחירים הגיוניים לכל זוג צעיר שרוצה לגדל את ילדייו בכבוד במדינת היהודים, ולא במחיר שהוא צריך להתאבד, אז לזוגות הצעירים יהיה חיוך על הפנים וקצת תקווה.
כמו כן ככל שנקל על היהודים לרכוש דירה במחיר הוגן ולחיות כאן בכבוד ,גם המלחמות עם האויובים שלנו יעלמו.