חגית לשם היא המנהלת החדשה של חטיבת הביניים “עתיד” בכפר יונה. לשם, אשת עתירת ניסיון, החלה את הקריירה שלה בהוראה בבית ספר יסודי ובהמשך עברה ללמד בבית ספר על-יסודי.
לשם היא תושבת ראש העין ואם לשלושה, בעלת תואר ראשון ממטעם האקדמיה למוזיקה ולמחול בירושלים, ובעלת תואר שני בתנ”ך מטעם אוניברסיטת בר אילן. בשנים האחרונות היא דוקטורנטית לתנ”ך באוניברסיטת חיפה.
לאורך כל שנותיה במערכת החינוך הציבורית, חינכה לשם כיתות, שימשה בתפקידי ריכוז שונים, ובתיכון גם הגישה לבגרות בעיקר בתנ”ך ובלשון.
במשך שש שנים היא ניהלה חטיבה עליונה ושימשה כמנהלת פדגוגית שש-שנתית.
דבר המנהלת החדשה: “העשייה החינוכית היא שילוב של היבטים קוגניטיביים, חברתיים ורגשיים-נפשיים. רווחתם של המורים תאפשר להם הובלה של תהליכים מורכבים אלה, ולכן נצטרך לשלב ידיים כדי לתמוך בצוות, ובכך לאפשר את תמיכתם בתלמידים.
“אני מאמינה בתפקידו של בית הספר בקידום הפדגוגיה והאיכות המקצועית בהקשר של למידה, הוראה והערכה ואפעל בכדי לקדם זאת.
“הצלחתו של בית הספר תלויה בשיתופי פעולה רבים, המבוססים על מערכות יחסים פתוחות, כנות ומיטיבות. אשמח לפעול עם הצוות, עם ההורים, עם התלמידים, עם העירייה ועם הפיקוח, כדי לקדם זאת”.
תגובות