העיר הרצליה ממשיכה לגדול ולצרף לשורותיה עוד ועוד משפחות צעירות עם ילדים. בעקבות כך, עיריית הרצליה, באמצעות החברה לפיתוח הרצליה, ממשיכה כל העת בתנופת בנייה של בתי ספר חדשים ושדרוג הקיימים.

כדי לתת מענה לגידול במספר התלמידים בבית-ספר לב טוב שבשכונת הרצליה הצעירה, בימים הקרובים יחלו עבודות הבנייה של בית-ספר יסודי חדש: בית ספר ע”ש יורם טהרלב. בית הספר יוקם ברחוב משה והוא יכיל 12 כיתות לימוד. מבנה בית הספר יהיה בסטנדרטים גבוהים ומתקדמים ביותר, תוך הקפדה על בנייה ירוקה ושמירה על הקיימות, כפי שהעירייה מנחילה בכל מוסדות החינוך החדשים שהיא בונה בשנים האחרונות.

עלות ההשקעה בבניית בית-ספר נאמד בלמעלה מ-25 מיליון שקלים. עיריית הרצליה המתינה מספר שנים לאישור תקציב ממשרד החינוך לבניית בית-ספר חדש, אך משהוא בושש לבוא, החליטה העירייה בצעד תקדימי לצאת לביצוע בתקצוב מלא שלה.

בעירייה מוסיפים כי בית הספר עתיד להיפתח בעוד כשנה וחצי.

מנכ”ל העירייה, עו”ד אהוד לזר: “פתיחה של בית ספר חדש היא בשורה של ממש בכל רשות עירונית. עיריית הרצליה חרטה על דגלה את קידום החינוך בעיר והיא תמשיך להשקיע בבניית בתי ספר מתקדמים ולחדש את הקיימים, למען תלמידות ותלמידי העיר”.