עיריית הרצליה תציין את חודש הגאווה בסדרה של אירועים, כשבמרכזם – משחק כדורגל מיוחד בין נבחרת הטיקטוק לנבחרת היוטיוב, שייערך ביום ראשון, 15 ביוני, באולם תיכון “הראשונים” (הרב קוק 30) בשעה 18:30. על המגרש יעמדו פנים מוכרות מהרשת: זלאטן הישראלי יוביל את נבחרת היוטיוב, ניקי ליבשיץ יכבוש בשביל הטיקטוק והערב כולו ינוהל על ידי מנחת הרשת ליר כהן.

המשחק יתקיים תחת הסיסמה “שוויון, לא לאלימות ולא לחרמות”, עם רשימה מרשימה של משתתפים נוספים: אדיר אלעד, באנוז, קובי אדרי, ניר מרגול, ליאור סורין, רום היחפן, אסיף האיכותי, שון חלבון, איתי אדרי ואחרים. האירוע פתוח לקהל ללא תשלום, בכפוף למקומות הפנויים.

במהלך חודש הגאווה יתקיימו בעיר אירועים מגוונים המשלבים תרבות, יצירה, שיח וחוויות לכל המשפחה. בין המוקדים: סינמטק הרצליה יארח את פסטיבל “קוויר 2025”, הספרייה העירונית תארח ערב פואטרי סלאם (18.6), בבית קינן יתקיים הפנינג משפחות (19.6), ומרכז דידה יארח תערוכות ומופעים אינטימיים במסגרת “ימים של גאווה בדידה”.

האירועים, שיימשכו עד לסוף החודש, נועדו לא רק לחגוג גאווה, אלא גם לקדם סובלנות, קבלה ושיח פתוח — ומזמינים את כל תושבי הרצליה והסביבה לקחת חלק בחגיגה.