עמי עידן בן ה-49 מרמת השרון פונה בתחילת השבוע לבית החולים מאיר בכפר סבא לאחר שלדבריו נאבק עם גנבים ברחוב בו הוא מתגורר. בתגובה, הם דקרו ודרסו אותו. “היה לי מזל שזה הסתיים ככה. זה יכל להסתיים גרוע יותר”, אמר לאתר YNET גיסו, שנפצע באורח קל. לדבריו, התקיפה התרחשה לאחר שהבחין בטנדר שעליו העמיסו כמה חשודים רכוש שנגנב מבניין. הוא החליט שלא להבליג ולצלם את הטנדר, ובתגובה החשודים נסעו לאחור וניסו לדרוס אותו.

“עמי טיפס על ארגז הטנדר כדי לעצור אותם והם התחילו לנסוע בפראות ולעצור עצירות פתאומיות על מנת לנסות להעיף אותו מהרכב, אך ללא הצלחה”, סיפר הגיס, שהוסיף: “בשלב מסוים הוא מצא ברזל בארגז ודפק על החלון האחורי עד שהוא נשבר. שני החשודים עצרו וירדו מהטנדר. אחד מהם תפס את עמי והשני דקר אותו במספריים”.

לדבריו, “אחר כך הם זרקו אותו מהטנדר, אך עמי הצליח לתפוס ברגל של אחד החשודים. לאחר שאחד השכנים צעק לו לעזוב, הוא הרפה והם פתחו בנסיעה – ודרסו לו את היד כשהוא על הרצפה. הם ברחו, אך עמי השאיר את הטלפון שלו בארגז כדי שיהיה קל לאתר אותם”.

הגיס מתגורר ברחוב סמטת אופיר שבשכונת מורשה ברמת השרון, שם מבוצעות עבודות פינוי-בינוי. “יש לנו מכת גניבות כבר יותר מחודש. אנשים נכנסים וגונבים חלונות, ברזלים, קולטי שמש ומזגנים – מכל הבא ליד. לפני כשבועיים גנבו את צנרת הגז והייתה דליפה. אם היה ניצוץ אש כל הבניין היה הולך”.

ב”שרון אונליין” דווח בהרחבה במכת הגניבות באזור, בין השאר גם בעיר רמת השרון.