מנהל חניון "לב העיר" ברחוב בר אילן שבמרכז הרצליה הותקף היום (ראשון, 31.7) בשעות הצהרים על ידי שני אנשים בחניון. הסיבה לתקיפה: המנהל בן ה-58 העיר לשניים, תושבי הרצליה בשנות העשרים לחייהם, על כך שהוא חונים במקום אסור. בתגובה הוא הותקף באגרופים בפניו וכתוצאה מכך הוא הוטח לקרקע.
למקום הוזעק צוות של מד"א שפינה את המנהל באמבולנס לבית החולים בלינסון בפתח תקווה כשהוא פצוע באורח בינוני וסובל עם מחבלות בראש ובגב, כאשר הוא בהכרה מעורפלת.
המשטרה פתחה בחקירת האירוע האלים ונעזרה במצלמות במעגל סגור שתיעדו את המקרה, בכדי לאתר את החשודים במעשה אשר נעצרו ונחקרו.
ראש עיריית הרצליה משה פדלון אמר לאחר האירוע החמור: "מזעזע ומקומם שאדם מותקף באלימות רק בשל העובדה שניסה למלא את תפקידו כראוי. אני מייחל לרפואה שלמה למנהל החניון ומצפה שהאירוע ייחקר וימוצו ההליכים כנגד התוקפים במלוא חומרת הדין".
לא יאומן מה עובר על אנשים פחד אלוהים אסור להעיר?פה מכות בחניה בתל אביב הותקף שומר בבניין בגלל שהעיר על צרכים שהכלב עשה והבעלים לא אסף
צריך להעמיד במלוא החומרה