שוטרי תחנת גלילות עצרו חשוד שפרץ לדירה בהרצליה, בה שוהים משפחה של מפונים מהדרום, ןגנב כרטיסי אשראי וכרטיסי גיפטקארד בסך 8000 שקלים שניתנו למפונים. על פי החשד, הגנב ביצע 7 עסקאות תוך שעות בודדות. ביום רביעי הוגש נגדו כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים
התלונה על הפריצה התקבלה במשטרה בתאריך 18.1.24. המתלוננת, מפונה מהדרום בעקבות המלחמה, דיווחה על פריצה שאירעה בערב קודם לבית בהרצליה, אליו פונתה עם בני משפחתה.
עם קבלת הדיווח נפתחה חקירה, במהלכה בוצעו מגוון פעולות אופרטיביות, לרבות שימוש באמצעים טכנולוגיים, שהובילו את החוקרים לאתר במהירות את החשוד בביצוע העבירות ולעצור אותו כבר באותו יום.
על פי האישום, בשעות הלילה נכנס החשוד לחצר הבית בהרצליה, פתח דלת סגורה שהובילה מהחנייה לתוך הבית וגנב מלבד הכרטיסים גם חפצים אישיים, לרבות משקפי ראייה, ארנק ובו רשיונות ותעודת זהות, מזומן וציוד אישי נוסף. החשוד נמלט מהמקום עם השלל ותוך שעות בודדות ביצע בפיצוציות וחנויות נוחות 7 עסקאות במאות שקלים.
החשוד הוא תושב אילת בן 38. יחידת התביעות של מחוז ת"א הגישה נגדו כתב אישום ובקשה למעצרו עד תום ההליכים, בחשד לעבירות התפרצות, גניבה ושימוש בכרטיס אשראי גנוב.
תגובות