שבוע חדש ונתוני התחלואה ממשיכים להיות טובים: בהרצליה ירד מספר החולים הפעילים מתחת למאה, ברמת השרון עלה רק בקצת

שרון יונתן

לאחר יום אחד של הפסקה בשל בעיה טכנית בעיבוד נתוני התחלואה הארציים, אנו חוזרים עם העדכון היומי וממשיכים לבשר לכם בשורות טובות מאוד לגבי הרצליה ורמת השרון.

נפתח עם הרצליה שציון הרמזור שלה ירד ל- 2, לעומת 3.7 ביום שני שעבר. שימו לב לנתון המדהים הבא: ביומיים האחרונים נוספו בהרצליה 3 נדבקים בלבד (10 נדבקים מיום חמישי) ומספרם מפרוץ המגפה עומד על 1,782.

בשורה טובה נוספת היא הירידה החדה במספר החולים הפעילים: 89 היום לעומת 104 לפני יומיים ובכך הרצליה מסמנת וי נוסף על יעדי "מבצע ברקת", ירידה מתחת למאה חולים פעילים עד סוף החודש. מספר המחלימים בהרצליה עומד היום על 1,657 ומספר התושבים הנמצאים בבידוד עומד על 682 לעומת 746 ביום שישי האחרון.

ברמת השרון חלה ביומיים האחרונים עלייה קלה במספר החולים הפעילים: 46 היום לעומת 42 בשבת, כאשר ביומיים האחרונים נוספו 6 נדבקים בלבד. מספר המחלימים ברמת השרון עומד על 751 ומספר התושבים הנמצאים בבידוד עומד על 245.


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון אונליין"

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר יונה לחץ כאן

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת הוד השרון לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

קבוצת נדל"ן לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן