ועדת מכרזי כוח אדם בכיר בעיריית רמת השרון בחרה בעמוס מגוז, יו"ר ועד העובדים בעירייה, לתפקיד ראש מינהל תפעול – תפקיד המקביל לסמנכ"ל עירייה.
בתפקיד זה כיהנו לפניו מיקי נווה, שהתפטר, ורמי נבון, שיצא לגמלאות. ראש מינהל תפעול אחראי על אגף שפ"ע, מחלקת תברואה, מחלקת גינון, מחלקת חשמל, מחלקת רכב וכול מחלקות התפעול בעירייה.
מגוז נחשב מקורב וחבר אישי של ראש העיר איציק רוכברגר. בספטמבר 2025 הוא נבחר שוב ליו"ר ועד העובדים.
עד לאחרונה עבד במוקד העירוני, תחת ניהולו של יהודה קצב, שגם הוא מקורב וחבר אישי של רוכברגר. מגוז אחראי, בין הייתר, על המצלמות שפרוסות ברחבי העיר (משל"ט).
בראש ועדת מכרזי כוח האדם עומד מנכ"ל העירייה עו"ד יורם אברהמי. בוועדה חברה גם מנהלת אגף משאבי אנוש לבנת יגר.
על פי הידוע, מדובר במכרז חיצוני, שבמסגרתו התמודדו גם מועמדים חיצוניים.

עו"ד יורם אברהמי מנכ"ל עיריית רמת השרון. צילום: פרטי
ההערכה היא, כי מינויו של מגוז מעל ראשה של מנהלת אגף שפ"ע, אורלי בר, נובע בין הייתר מאי שביעות רצון מצדו של רוכרברגר מתפקוד אגף שפ"ע, שאחראי על טיפוח חזות העיר.
עם היבחרו של מגוז לתפקיד ניהולי בכיר, ספק אם יוכל להמשיך לכהן כיו"ר ועד העובדים, שכן קיים ניגוד עניינים מובנה בין שני התפקידים. על פי הידוע, מגוז מעוניין להחזיק בשני הכובעים במקביל, אך אם לא יוכל לעשות זאת המועמד הטבעי להחליפו בראשות הוועד הוא סגנו וחברו הטוב, אורן נסים.

אורלי בר. צילום: יריב לוין
תגובות