עובדת בכירה בעיריית רמת השרון פרצה בבכי, לעיניי קולגות ועובדים שכפופים לה, בעקבות צעקות ונזיפות שחטפה מגזבר העירייה, אסף אפרים. העובדת התלוננה על התקרית בפני מנכ"ל העירייה, יורם אברהמי, ששוחח עם הגזבר ודרש שהדבר לא יישנה.

 


רוצים לדעת מה באמת קורה ברמת השרון? הצטרפו לקבוצת הוואצפ של שרון אונליין עכשיו – לחצו כאן.


זכיתי בדירה בהנחה? הצטרפו לקבוצת קריית הצעירם כפר סבא ותתחילו לחיות את העיר

התקרית התרחשה לפני כמה שבועות במינהל הגזברות של עיריית רמת השרון, שבו מחזיקה העובדת בתפקיד ניהולי בכיר, והיו עדים לו עובדים נוספים. חילופי הדברים בין השניים החלו בדרישה של הגזבר, שהעובדת תיקח על עצמה אחריות על תחום משמעותי נוסף, ותשובתה הייתה שהעומס עליה רב והיא לא תוכל לעמוד בכך.

השיח בין השניים הפך, בהמשך, להרמת קול מצדו של הגזבר, שנשמעה היטב במסדרונות קומת הקרקע בבניין העירייה. לאחריו פרצה העובדת בבכי קורע לב, ולאחר שנרגעה, התלוננה על התקרית בפני מנכ"ל העירייה.

שמה של העובדת, ותפקידה בעירייה, שמורים במערכת המקומון הדיגיטלי, שרון אונליין.

תגובת עיריית רמת השרון: ״בשל צנעת הפרט העירייה אינה מתייחסת בפומבי לתקריות בין עובדים. מקרים אלה מטופלים באופן מקצועי, נחוש ודיסקרטי״.

אבל אפרים, צילום פנים ופלג גוף עליון. בחולצה תכלת וכיפה קטנה.

גזבר עיריית רמת השרון אסף אפרים. צילום: עיריית רמת השרון

 


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון אונליין":

קבוצת הרצליה לחצו כאן.

קבוצת רמת השרון לחצו כאן.

קבוצת רעננה לחצו כאן.

קבוצת כפר סבא לחצו כאן.

קבוצת הוד השרון לחצו כאן.

קבוצת כפר שמריהו לחצו כאן.

קבוצת כפר יונה לחצו כאן.

קבוצת נדל"ן לחצו כאן.

קבוצת החוויה הקולינארית לחצו כאן.

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחצו כאן
.

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן.

לעדכונים על אירועים ובילויים בת״א יפו – לחצו כאן.