הארוחה העצובה ביותר: עיריית רמת השרון ורשת המתנ"סים העירונית מגוונים הציבו 101 כיסאות צהובים סביב שולחנות בכניסה לעיר. המטרה: להזכיר כי בשעה שאנחנו יושבים לארוחת החג שלנו – 101 ישראליות וישראלים עדיין בשבי החמאס, בגיהנום בעזה.

עידן למדן, סגן ראש העיר רמת השרון: "תכלה שנה וקללותיה, תחל שנה וברכותיה, בראש השנה הזה אנחנו מאחלים לשנה של חזרת החטופים. לפני הכול ומעל הכול, מאחל שבקרוב ממש נחזה בשובם הביתה של כל החטופות והחטופים. כאשר הם שם אין אף ארוחת חג שלמה בישראל. אני קורא לממשלת ישראל להשיב את אלו שהופקרו ונמצאים כבר שנה בשבי חמאס. עכשיו".

פרח מלך, מנכ"לית עיריית רמת השרון: "חשוב לנו שכל אדם שיעבור ליד השלט 'באת הביתה' לרמת השרון – יזכור שיש 101 חטופות וחטופים, שהשנה לא יבואו הביתה, ואנחנו צריכים לעשות הכול בשביל להחזיר אותם במהרה".

מיצג הכסאות הצהובים ברחבה על דשא. שולחן ארוך ומעוגל ועליו מפה לבנה. אין כלום על השולחן. משני צידי השולחן כסאות פלסטיק צהובות, ועל כל כסא שם של חטוף. משמאל לשולחן דגל צהוב, ומשמאל לרחבה כביש ומכוניות. ברקע עצים ובתים.

מיצג הכיסאות הצהובים בכניסה הראשית לרמת השרון – מצומת הכפר ועד לצומת הראשונים. צילום: עיריית רמת השרון