כך כנראה תיארה אמא שלי שם טוב את היציאה של עומר משבי חמאס. מחויך, מניף ידיים למעלה, עם אנרגיות חיוביות. כמו של אמא.
לאחר 505 ימים של המתנה מורטת עצבים, עומר שם טוב, בן 22, חוזר סוף סוף לחיק משפחתו. עומר, שנחטף ממסיבת הנובה ב-7 באוקטובר 2023, הוחזק בשבי חמאס ברצועת עזה. במהלך השבי, הוא שהה עם חבריו מיה ואיתי רגב, ששוחררו בנובמבר האחרון. מאז, הם לא חדלו להזכיר את עומר ולפעול למען שחרורו.
היום, עם שובו של עומר, מתגשמת תפילתה של אמו, שלי, שכתבה במהלך השבי: “מחכה לשירה שלו בקולי קולות במקלחת… מחכה שיפתח את הדלת מיום עבודה ויקרא לי ‘מאמו הגעתי'”.
מאות ההרצליינים שבאו לאשכול הפיס ליד ביתו של עומר לא ידעו את נפשם, כשהוא נראה על המסך. בחמישי הקרוב בכיכר הרוקדים, הסמוכה, אחרי 72 שבועות, כבר לא ינגנו שירים עצובים. ברוך הבא הביתה, עומר. כמה טוב לראות אותך שוב.
תגובות