מפגין, שהגיע עם קומץ פעילי ימין בליל ראשון (1.11.26) אל מתחת לבית משפחת גדי אייזנקוט בהרצליה, חצה כול גבול כלפי משפחה שכולה, שאיבדה את בנה, גל אייזנקוט ז"ל, במלחמת חרבות ברזל.
לעברו של המועמד לראשות הממשלה הוא צווח במגאפון שוב ושוב: "בוגד, אתה רצחת את הבן שלך, רצחת את הבן שלך, מכרת את הצבא, בוגד, בוגד, בוגד".
לעבר רעייתו של הרמטכ"ל לשעבר, חנה אייזנקוט, זעק: "את תהיי ליד הבן שלך, בעלך בוגד, מכר את הבן שלך, רצח את הבן שלך".
גל מאיר איזנקוט ז"ל, בן 25, לחם ונפל בצפון רצועת עזה ב-7.12.23 במסגרת גדוד 699 מעוצבת 'חצי האש' (חטיבה 551), שמורכבת ברובה מיוצאי סיירות מגלן, אגוז, סיירת צנחנים ועוד. גל ז"ל שירת במגלן.
חבר הכנסת המיועד ממפלגת הדמוקרטים, משה רדמן, פרסם את הפוסט הבא: "במדינה נורמלית הזבל הזה היה נזרק לחקירה עוד הלילה… המסית הראשי נתניהו ממשיך לשתוק… (כפי) שהתסיס ושתק לפני רצח רבין. תיכף זה נגמר, תיכף הוא עף מחיינו".
צפו בדברים המזעזעים שהודהדו בשכונת הרצליה הירוקה:
View this post on Instagram
כידוע, בימים אלה שלאחר הבחירות לכנסת ה-26, שהתקיימו ב-27.10.26, מנהל יו"ר מפלגת ישר ומנהיג גוש השינוי, גדי אייזנקוט, משאים ומתנים פוליטיים להחלפת יו"ר הכנסת מהליכוד, אמיר אוחנה, ולהקמת ממשלה בראשותו, במקום ממשלת נתניהו.
תגובות